Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Борис Кузнецов знову на висоті!

На стадіоні «Юність» у Конотопі відбулися авіамодельні змагання з повітряного бою «Закриття сезону», в яких узяли участь учасники з Глухова, Кролевця, Славутича та, звісно ж, з Конотопа. Організатором змагань виступила станція юних техніків та відділ освіти Конотопської міської ради

 
На стадіоні «Юність» у Конотопі відбулися авіамодельні змагання з повітряного бою «Закриття сезону», в яких узяли участь учасники з Глухова, Кролевця, Славутича та, звісно ж, з Конотопа. Організатором змагань виступила станція юних техніків та відділ освіти Конотопської міської ради за сприяння відділу молоді та спорту Конотопської міської ради.

Змагання були запеклими, зважаючи на прохолодну погоду техніка глохла та не слухалася, однак пілоти трималися до останнього, виборюючи переможні місця ціною розбитих моделей та зламаних деталей. Глядачі, яких, ватро зазначити, було немало, змогли сповна насолодитися справжніми боями на кордах, бо врізнобіч розліталися частини літаків, відлітали крила, сипалися частини обшивки.

У класі F-2D школярі 1 місце посіла Юля Гончар з міста Конотоп, друге - Борис Кузнецов зі Славутича, третє - Кристина Дудченко з Глухова. У класі F-2D перемогу святкував Віталій Карачун з міста Кролевець, друге і третє місця зайняли конотопчани Георгій Борсяк та Олексій Суховієнко.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: