Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі розпочато очищення влади

Відповідно до розпорядження міського голови від 21.10.2016 №154 «Про початок проведення у Славутицькій міській раді та її виконавчому комітеті перевірки відповідно до Закону України «Про очищення влади» у період з жовтня 2016 року по листопад 2016 року розпочата процедура перевірки...

 
Відповідно до розпорядження міського голови від 21.10.2016 №154 «Про початок проведення у Славутицькій міській раді та її виконавчому комітеті перевірки відповідно до Закону України «Про очищення влади» у період з жовтня 2016 року по листопад 2016 року розпочата процедура перевірки відомостей, поданих посадовими та службовими особами органів місцевого самоврядування Славутицької міської ради та її виконавчого комітету щодо застосування (незастосування) заборон, передбачених частинами третьою та четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади». Процедура перевірки відбудеться у два етапи. Перший етап розпочнеться 24 жовтня 2016 року, другий – 11 листопада 2016 року.

На офіційному веб-сайті Славутицької міської ради http://e-slavutich.gov.ua створена сторінка «Очищення влади», на якій буде розміщуватися встановленого порядку відповідна інформація.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: