Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

На Київщині підписали Меморандум про мир і порозуміння

Представники політичних партій, громадських організацій та органів державної влади Київської області у понеділок підписали Меморандум про громадянський мир та порозуміння на території області. Підписання відбулося в рамках Громадського форуму „Київщина в єдиній Україні”

 
Представники політичних партій, громадських організацій та органів державної влади Київської області у понеділок підписали Меморандум про громадянський мир та порозуміння на території області. Підписання відбулося в рамках Громадського форуму „Київщина в єдиній Україні”.

Документ покликаний зберегти громадянський мир і спокій на території області, захистити права і свободи громадян Київщини.

Підписанти Меморандуму домовилися сприяти органам державної влади та правоохоронцям у виконанні функцій, направлених на збереження цілісності Української держави, не здійснювати заходів щодо блокування адміністративних приміщень, тимчасово утриматись від дискусій на тему федералізації, не вдаватися до жодних форм силового протистояння між представниками політичних сил та громадських структур, утримуватись від образ на адресу політичних опонентів та членів їх сімей, відмовитись від публічних заяв, які можуть спровокувати конфлікти та неспокій в регіоні, зашкодити територіальній цілісності України, спровокувати військові дії та поставити під загрозу життя громадян.

В обласному форумі взяла участь і славутицька делегація на чолі з міським головою Володимирем Удовиченко.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: