Завантаження ...

Запрошуємо всіх приєднатися до загальноміської акції «День велосипедом на роботу»!

Запрошуємо працівників усіх міських підприємств, закладів, організацій та державних установ міста 30 вересня 2016 року зібратися в групи і проїхати до своїх місць роботи на велосипедах, де потім всі разом матимуть змогу скласти колективний список побажань щодо покращення велосипедної...

 
Запрошуємо працівників усіх міських підприємств, закладів, організацій та державних установ міста 30 вересня 2016 року зібратися в групи і проїхати до своїх місць роботи на велосипедах, де потім всі разом матимуть змогу скласти колективний список побажань щодо покращення велосипедної інфраструктури на своєму місці роботи.

Подібні акції в Славутичі проходитимуть систематично, протягом року; за підсумками проведення будуть визначені найкращі підприємства, організації чи державні установи, які будуть номіновані на звання Славутичанин року за найкраще сприяння розвитку велосипедного руху та велосипедної інфраструктури для своїх працівників.

ПОЛОЖЕННЯ
Про проведення загальноміської акції День «Велосипедом на роботу»


1. Цільова аудиторія:
- роботодавці підприємств та державних установ міста Славутича.

2. Мета та завдання акції:
- звернути увагу роботодавців на потреби робітників, які мають бажання діставатися до роботи велотранспортом;
- нагадати, що велосипед є зручним, швидким та головне екологічним видом транспорту для щоденних поїздок і саме тому Славутич потребує якісної велоінфраструктури.

3. Термін та місце проведення акції:
День «Велосипедом на роботу» проходитиме в м. Славутич 30.09.2016.

4. Організатори акції:
Загальне керівництво проведення акції здійснюється відділом молоді та спорту Славутицької міської ради. Безпосереднє керівництво щодо організації та проведення загальноміської акції здійснює ГО Клуб активного відпочинку «Райдер Ікс».

5. Умови проведення, учасники акції:
Учасниками акції є всі бажаючи працівники підприємств, організацій, закладів та державних установ міста Славутича.

Умови проведення:

- всі учасники акції мають приїхати на безпосереднє місце роботи велосипедом;

- по приїзду всі учасники одного підприємства чи державної установи повинні зробити спільне фото;

- відповідальна особа велоспільноти кожного підприємства, організації чи державної установи разом із учасниками акції має скласти лист до роботодавця, в якому будуть викладені всі їх потреби та побажання щодо облаштування зручної велоінфраструктури на підприємстві;

- фото та копію листа відправити на електрону адресу відділу молоді та спорту (sport@slav.gov.ua) для підведення підсумків, формування загального звіту про проведення Дня «Велосипедом на роботу» та розміщення інформації у засобах масової інформації;

- подібні акції в нашому місті проходитимуть систематично, протягом року; за підсумками проведення будуть визначені найкращі підприємства, організації чи державні установи, які будуть номіновані на звання Славутичанин року за найкраще сприяння розвитку велосипедного руху та велосипедної інфраструктури для своїх працівників.

За детальною інформацією щодо проведення акції звертатися до відділу молоді та спорту 3-00-11*199.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия