Завантаження ...

Місто амбітної молоді

23 вересня 2016 року в залі засідань виконавчого комітету Славутицької міської ради відбулася церемонія посвяти активної шкільної молоді в депутати молодіжної ради 15 скликання. Все проходило в дружньому, майже сімейному, колі за присутності депутатів Славутицької міської ради...

 

23 вересня 2016 року в залі засідань виконавчого комітету Славутицької міської ради відбулася церемонія посвяти активної шкільної молоді в депутати молодіжної ради 15 скликання. Все проходило в дружньому, майже сімейному, колі за присутності депутатів Славутицької міської ради, кандидатів в депутати молодіжної ради та запрошених гостей.

Захід розпочався з вітального слова міського голови Фомічева Ю.К., який з такими словами звернувся до присутніх: «Очікуємо від депутатів молодіжної ради цікавих, нових ідей та пропозицій, що дозволить ефективно розвивати міську молодіжну політику». Зі своєї сторони міська влада пропонує молоді долучитися до реалізації нових міських проектів: гранти для освітніх закладів та громадський бюджет участі.

Привітали нових 26 депутатів також секретар міської ради Борисов В.В., координатор молодіжної ради «Майбутнє Славутича» Єрьоміна Н.А., депутат міської ради Чесноков С.М.

Далі, за традицією, молоді кандидати в депутати представили себе та назвали свої девізи. Треба зазначити, що юнаки та дівчата творче підійшли до цього завдання і всі девізи заслуговують стати символами майбутнього розвитку нашого міста. Після цього вже досвідчені депутати міської ради урочисто «посвятили» молодих кандидатів у депутати, пов’язавши їм краватки, і побажали їм активної та плідної праці на благо міста Славутича. За традицією на першому засіданні обрано голову молодіжної ради «Майбутнє Славутича». За підсумками електронного голосування ним став ліцеїст Ілля Салтиков.

За правило, з посвяти в молодіжну раду розпочинається традиційний ХХІІI Міжнародний фестиваль дитячої демократії, телебачення, преси та творчості "Золота осінь Славутича - 2016".

Чистий, світлий, молодий Славутич запрошує всіх на фестиваль!
 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия