Завантаження ...

Депутат Київської обласної ради Роман Буковський: «Влада зобов'язана відновити законність, забезпечити в країні правопорядок і безпеку громадян»

За останні два роки зростання злочинності склало 20 %, і це за офіційними даними. Число умисних вбивств зросла з 5,9 тис . до 8,2 тис., також збільшилася кількість випадків викрадень людей. «За рівнем роста всіх видів злочинності Україна повернулася в лихі 90 - е.

 
За останні два роки зростання злочинності склало 20 %, і це за офіційними даними. Число умисних вбивств зросла з 5,9 тис . до 8,2 тис., також збільшилася кількість випадків викрадень людей.

«За рівнем роста всіх видів злочинності Україна повернулася в лихі 90 - е. Кожен день зростає кількість повідомлень про крадіжки, грабежі, пограбуваннях квартир, вбивства, напади, бандитських розборках. Випуски новин на каналах перетворилися в зведення кримінальної хроніки. Міністр внутрішніх справ, який не може побороти злочинність і повернути порядок і спокій на вулиці, повинен бути негайно відправлений у відставку», - вважає депутат Київської обласної ради від Опозиційного блоку Роман Буковський.

За словами депутата - опозиціонера випадок, який стався на початку вересня в Києво-Святошинському районі Київської області надзвичайний. Тоді невідомі скоїли напад на охоронців однієї з фірм з метою захоплення підприємства, розташованого в селі Крюківщина. В результаті інциденту постраждали двоє людей: одна людина загинула, інша травмована.

«Кожен день українці переживають за цілісність і збереження свого житла . Люди боятися за свої життя і життя своїх близьких, тому що правоохоронна система не справляється зі сплеском злочинності», - каже депутат.

За словами Романа Буковського зараз стало нормою, що представники радикально налаштованих озброєних формувань беруть участь в кримінальних розборках, залякування журналістів, підприємців, громадських діячів і нападах на редакції ЗМІ. «Нещодавнє напад і підпал телеканалу «Інтер» - це чергова демонстрація того, відчуваючи безкарність радикали починають діяти все активніше і нахабний. Вони ігнорують всі норми права і принципи демократії», - резюмує Роман Буковський.

Люстрація, яку називали «порятунком» від корупції, стала інструментом зведення рахунків і видалення неугодних. Недосконалий закон «про люстрацію» не дарма був розкритикований в Європі, як такий, що порушує основні європейські цінності. З його допомогою вже розгортаються процеси масових репресій щодо неугодних державних службовців, особливо в сфері правопорядку. «Керівництво МВС і політичні популісти повинні припинити експериментувати з реформою поліції, яка провалилася. Якщо влада не в змозі подолати розгул злочинності і забезпечити людям спокійне життя, вона повинна піти на перевибори », - підсумував депутат.

Тетяна Кожевнікова
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия