Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Нарада виконкому за 12 вересня 2016

У понеділок, 12 вересня в залі засідань виконавчого комітету відбулася загальноміська нарада міського голови з керівниками комунальних підприємств, міських установ та організацій. Міський голова Юрій Фомічев надав інформацію про основні події нашого міста. На початку наради Юрій Кирилович...

 

У понеділок, 12 вересня в залі засідань виконавчого комітету відбулася загальноміська нарада міського голови з керівниками комунальних підприємств, міських установ та організацій. Міський голова Юрій Фомічев надав інформацію про основні події нашого міста.

На початку наради Юрій Кирилович вручив подяку за добросовісну та відповідальну роботу, у важливий період становлення нової служби, начальнику управління інфраструктури та капітального будівництва Боровику Володимиру Васильовичу, який змінив своє місце роботи.

9 вересня відбулася сесія Славутицької міської ради. До речі, з метою доступу громадян до інформації, відкритості влади, запровадження нових ефективних форм взаємодії місцевої ради з містянами, з листопада 2015 року проводиться он-лайн трансляції засідань. В цей день депутати розглянули 40 питань. Серед основних: підсумки соціально-економічного та культурного розвитку Славутича за І півріччя 2016 року, звіт про виконання міського бюджету за 6 місяців 2016 року, програма безоплатної правової допомоги населенню міста, земельні питання. Ключовим питанням порядку денного стало затвердження міської цільової Програми «Громадський бюджет участі».

Гарним прикладом по облаштуванню свого подвір’я є ініціатива міських депутатів, які спільно із жителями Білгородського кварталу встановили дитячий майданчик. Наступний майданчик буде встановлено у Ризькому кварталі.

У ході наради міський голова звернув увагу головних розпорядників коштів на необхідність постійного аналізу міських програм. Важко пояснити, коли виділені кошти з місцевого бюджету на програми з благоустрою Славутича не використовуються вчасно та у повному обсязі. «Відповідально та ефективно кожному працівнику необхідно виконувати свою роботу. Адже від цього залежить розвиток і комфортність нашого міста. І не треба забувати, що Славутич наш дім» – зауважив міський голова.

Начальник Славутицького відділення Броварського відділу ГУ національної поліції в Київській області Скидан М.В. повідомив, що з 1 по 12 вересня до поліції надійшло 128 звернень, з яких 10 внесено до ЄРДР. Складено 35 протоколів про адміністративні порушення. Завершився місячник безпеки на дорогах, під час якого затримано 9 водіїв у стані алкогольного сп’яніння.

Школи та дитячі садочки працюють у штатному режимі. Забезпеченість підручниками учнів 4 класів складає 57 %, 7 класів – 70%. Робота у цьому напрямку продовжується. За результатами рейду «Урок» всі діти у місті приступили до навчання. У школах навчається 12 дітей-переселенців, 8 відвідують ДНЗ. Вивчається питання щодо випадку у дитячому навчальному закладі «Центр розвитку дитини». Розпорядженням міського голови створена комісія для розслідування причин недомагання вихованців дитячого садка. Про результати роботи комісії буде повідомлено додатково.

На початок навчального року в Дитячій школі мистецтв на п’яти відділеннях навчається 605 дітей, викладає 52 вчителя. Шість випускників відділення образотворчого мистецтва продовжили профільне навчання у вищих навчальних закладах. Діти із соціально незахищених сімей мають пільгу на навчання.
15 вересня ПДЮТ розпочинає свій навчальний рік із Дня відкритих дверей. Триває робота по відпрацюванню програми 23-го Міжнародного фестивалю дитячої демократії, телебачення, преси та творчості «Золота осінь Славутича – 2016», який відбудеться у Славутичі 22-26 вересня.

9 вересня у залі урочистих подій проведено урочисте нагородження кращих спортсменів з нагоди Дня фізичної культури та спорту України. За результатами навчального року підготовлено 12 чемпіонів України, 22 срібні призери України та 18 бронзових. 70 славтицьких спортсменів стали чемпіонами та призерами Київської області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: