Завантаження ...

Талановиті атомники – переможці фотоконкурсу Атомпрофспілки

Підбито підсумки ІІ-го Фотоконкурсу Організації молоді Атомпрофспілки, де рівненські атомники вибороли призові місця. Фотоконкурс Організації молоді Атомпрофспілки (ОМА) проходив з квітня по серпень 2016 року з метою підвищення творчої активності, культурного рівня, розвитку...

Підбито підсумки ІІ-го Фотоконкурсу Організації молоді Атомпрофспілки, де рівненські атомники вибороли призові місця.

Фотоконкурс Організації молоді Атомпрофспілки (ОМА) проходив з квітня по серпень 2016 року з метою підвищення творчої активності, культурного рівня, розвитку художнього та естетичного смаку, обміну досвідом між ентузіастами і новачками та популяризації фотомистецтва серед атомників. У мистецькому конкурсі взяло участь більше 30-ти творчих робіт, серед яких конкурсна комісія визначила кращі у трьох тематичних номінаціях. Компетентне журі оцінювало фотороботи згідно певних критерій, а саме: сюжет, розкриття заданих тем номінацій, оригінальність, якість фотографії, фокус, баланс світлотіні, композиція та ін.

В номінації «Наша енергія - наше майбутнє» перемогу здобула робота «Енергія» Ігоря Головача (РАЕС), друге місце посіла фоторобота Ремнякова С.В. (ХАЕС) «Луч надежды», третє місце - знімок Пожидаєва М.О. (ДСП ЧАЕС) «Тот, кто не помнит своего прошлого, обречен на то, чтобы пережить его вновь». У номінації «Наше дозвілля» золото знову у представника РАЕС Ігоря Головача за фотознімок «Папараці», срібло та бронзу здобув атомник ЮУАЭС Петренко Е.А. за фотографії «По колено в снегу. Зимний поход Карпатами» та «Лучший отдых летом – поход в горы». Переможцем в номінації «Вдалий кадр» став Мацегора Ю.М. (ДСП ЧАЕС) за роботу «Думи, мої думи…», другу сходинку зайняла робота Петренка Е.А. «Ты – моя!», третє місце виборола фотографія Ігоря Головача «Гармонія». За підсумками «народного» голосування на офіційній сторінці Атомпрофспілки в соціальній мережі «ВКонтакте» визначено також приз глядацьких симпатій. Відтак найбільша кількість здобутих вподобань у всіх трьох номінаціях принесла перемогу фотографу Іванісову В.О. (ЮУАЕС) за роботи «ГАЕС панорама», «Здрасьте, я Настя» та «Гурман».

За словами переможця двох номінацій, інженера служби інформаційних технологій РАЕС Ігоря Головача, фотографія декілька років тому перетворилася для молодого чоловіка на справжнє хобі. «Фотографування стало для мене справжнім захопленням, коли народилися діти – мої двійнята. Тоді ж зацікавився фототехнікою - як сучасною, так і ретро. Для мене це перша перемога у подібному конкурсі. Мої фотороботи несуть у собі певну історію та при тому є лише вдало впійманими моментами життя. Мабуть, це і є мистецтво - бачити прекрасне у найпростіших речах: будь це посмішки моїх близьких чи мальовничі пейзажі рідної РАЕС», - зазначає атомник.

Переможці та призери кожної номінації нагороджені грошовими винагородами. Кращі фотороботи презентуватимуться на Форумі ОМА, що пройде 12 жовтня цього року у місті Славутич. Працівники Рівненської АЕС своїми перемогами не вперше доводять, що творчість – частина їхнього дозвілля, незалежно від віку чи спеціальності.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия