Завантаження ...

Зустріч учасників АТО з мером Славутича

5 вересня 2016 року у Соціально-психологічному центрі відбулась зустріч учасників АТО та членів їх сімей з мером Славутича Юрієм Фомічевим, фахівцями Центру та представниками соціальних служб міста. На заході присутні обговорили питання відведення земельних ділянок для учасників АТО...

 

5 вересня 2016 року у Соціально-психологічному центрі відбулась зустріч учасників АТО та членів їх сімей з мером Славутича Юрієм Фомічевим, фахівцями Центру та представниками соціальних служб міста.

На заході присутні обговорили питання відведення земельних ділянок для учасників АТО, можливість надання місця у краєзнавчому музеї міста для експозиції матеріалів та подій, пов’язаних з АТО. Також бійці запропонували власну програму святкування в Славутичі Дня захисника України 14 жовтня 2016 р.

Одне із наболілих питань – це працевлаштування учасників бойових дій на будь-яке підприємство, включаючи ЧАЕС, за 5% квотою згідно законодавства. Міський голова пообіцяв найближчим часом посприяти у вирішенні всіх розглянутих питаннь, а також запевнив присутніх, що двері Славутицької міської Ради для них завжди відкриті.

Директор Соціально-психологічного центру Віктор Одиниця та його заступник Юрій Акименко ознайомили учасників АТО з напрямками діяльності Центру, запросили відвідувати заходи аби якнайшвидше адаптуватися до мирного життя.

Завідувач сектору соціальної роботи ЦССДМ Любов Житник подякувала бійцям за хоробрість та мужність і запевнила в підтримці та допомозі у вирішенні нагальних питань.

На завершення юрисконсульт Соціально-психологічного центру Аліна Малашенко надала коротку інформацію про пільги та соціальні гарантії учасникам АТО.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия