Завантаження ...

Славутич – місто роверів

Славутич по праву й без перебільшення можна назвати містом велосипедним. Адже воно єдине в Україні, в якому з моменту його проектування передбачалося прокладення велодоріжок. Останні роки у Славутичі досить активно почала заявляти про себе велоспільнота. Щовесни велоклуб...

 

Славутич по праву й без перебільшення можна назвати містом велосипедним. Адже воно єдине в Україні, в якому з моменту його проектування передбачалося прокладення велодоріжок.

Останні роки у Славутичі досить активно почала заявляти про себе велоспільнота. Щовесни велоклуб «Райдер-Х» проводить масові велодні. А за сприяння міської влади з’явилися сучасні велопарковки.

За результатами соціологічного дослідження, проведеного студентами Міждисциплінарної літньої школи, за кількістю велосипедистів ми опереджаємо інші великі міста країни.

Велосипед почав з’являтися й у міському просторі. В Центральному парку працівники КП «Житлово-комунальний центр» встанови велосипед-квітник, а поряд скейт-парку – візочок-квітник. Ще один квітник було облаштовано на галявині навпроти Київського кварталу, та, на жаль, простояв він недовго – за ніч був банально поцуплений. Прикро!

Шановні славутичани, звертаємось до вас із проханням: у кого є старі велосипеди, візочки, які вам не потрібні, подаруйте їх Славутицькій громаді, а комунальні служби зроблять із них гарні квітники (телефони для довідок: 2-28-22, 3-00-11 (+175).

Любіть Славутич, інше – почекає!

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия