Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі розпочато новий проект – навчання студентів-фізиків

Славутич тепло зустрів студентів факультету ядерної фізики Варшавського Політехнічного Університету (Польща). Майбутні фахівці приїхали проходи тритижневу практику на Чорнобильську АЕС та у зону відчуження, відповідно до підписаної угоди між Національним технічним університетом...

 

Славутич тепло зустрів студентів факультету ядерної фізики Варшавського Політехнічного Університету (Польща). Майбутні фахівці приїхали проходи тритижневу практику на Чорнобильську АЕС та у зону відчуження, відповідно до підписаної угоди між Національним технічним університетом України «КПІ», Варшавською політехнікою та СП ТОВ "Чорнобильзовнішсервіс».

Для студентів організаторами практики підготовлена змістовна програма навчання. Лекції проходять у Славутицькому загальноміському бібліотечно-інформаційному центрі, а практичні заняття на підприємствах зони відчуження, м. Славутича та ДСП «ЧАЕС».

Приємно, що студенти з різних куточків світу зацікавлені в тому, аби отримати досвід та відповідні навички із своєї спеціальності, адже обмінюючись корисною, науковою інформацією з нашими спеціалістами, допитлива молодь відкриває для себе нові можливості та здобуває безцінний досвід по зняттю із експлуатації блоків атомних станцій.

Іноземні студенти справляють гарне враження, вони відкритті у спілкуванні і зацікавлені у продовженні розпочатої перспективної програми.

Відділ інформації міськвиконкому


 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: