Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Депутат Київської обласної ради від фракції «Опозиційний блок» Роман Буковський : ВІДРОДЖЕННЯ ЕКОНОМІКИ - ОДИН З ПРІОРИТЕТІВ ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ

В Україні ціни на продукти харчування та ліки виросли в рази, тарифи на комунальні послуги піднімаються з небувалою швидкістю, українська гривня дешевшає на очах. «Про які реформи і змін на краще йде мова? Ще кілька років тому ніхто не міг припустити, що кілограм гречки буде коштувати...

Роман Буковський
В Україні ціни на продукти харчування та ліки виросли в рази, тарифи на комунальні послуги піднімаються з небувалою швидкістю, українська гривня дешевшає на очах. «Про які реформи і змін на краще йде мова? Ще кілька років тому ніхто не міг припустити, що кілограм гречки буде коштувати 45 гривень, при старій ціні в 5 гривень», - каже депутат Київської обласної ради від Опозиційного блоку Роман Буковський.

«Україна не в змозі жити за правилами влади, тому зубожіють з кожним днем. Прибираючи пільги, влада не думає про людей, про їх здоров'я, про людські долі. Влада хоче скинути з себе відповідальність за мільйони пенсіонерів, вважаючи за краще, щоб вони вирішували свої проблеми самі. Така політика є справжнім геноцидом власних громадян», - сказав депутат.

Опозиційний блок виступає за відновлення економіки, а це десятки тисяч робочих місць. Крім того, блок підготував ряд законопроектів, спрямованих на соціальний захист українців. Необхідною умовою для проведення реформ в країні є мир і його відновлення. «Влада намагається нав'язати українцям страх війни, і це згубно, оскільки ні до чого доброго не приведе. Влада намагається нав'язати стереотип - плати більше, і тоді війна може закінчитися. Але це політичний і економічний фарс », - каже Роман Буковський. За словами депутата, нинішній владі не вигідний світ, тому вона не прагне його досягти.

Депутат – опозиціонер вважає, що уряд не ініціює великих інфраструктурних проектів, які можуть оживити внутрішній ринок, дати поштовх розвитку української економіки, тому реформи у економіці не можуть проходити ефективно. « Потрібно будувати дороги, будинки, мости, вокзали, аеропорти. Такі проекти дадуть роботу і заробіток будівельникам, машинобудівникам, металургам, транспортникам, що, в свою чергу, збільшить податкові надходження до бюджету. Україна буде сильною країною і українці почнуть жити добре, коли запрацює економіка, і промисловість зокрема.







Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: