Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Пам’ятаємо…

З метою вшанування пам’яті загиблих під час Другої світової війни 1939–1945 років, увічнення безсмертного подвигу народу та у зв’язку з відзначенням Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, 22 червня в міському парку Славутича, біля Пам’ятного знаку «Героям Дніпра», відбувся...

 

З метою вшанування пам’яті загиблих під час Другої світової війни 1939–1945 років, увічнення безсмертного подвигу народу та у зв’язку з відзначенням Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, 22 червня в міському парку Славутича, біля Пам’ятного знаку «Героям Дніпра», відбувся мітинг, присвячений сумній події – вторгненню гітлерівської Німеччини на територію колишнього Радянського Союзу.

Ветерани війни поклали квіти до Пам’ятного знаку «Героям Дніпра». На зібранні виступив перший заступник міського голови Віктор Шевченко, ветеран війни Іван Сівер. Свої вірші прочитали М. І. Рудик, Л. І. Купрій. Прозвучала пісня від хору ветеранів.

Події 22 червня 1941 року з плином часу не стираються з пам’яті, а, навпаки, примушують замислитися про важливість миру та стабільності у нашій державі, збереження цілісності та єдності України. Славутичани схиляють голови перед світлою пам’яттю загиблих. Світла пам’ять воїнам, що звільняли світ від нацизму!


Відділ інформації


 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: