Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Літній відпочинок у школі №1

У розпалі літні канікули школярів. Це найкраща пора для відпочинку та оздоровлення після тривалого й напруженого навчального року. Діти поїхали відпочивати у різні місяця – хто до бабусі, хто на море, хто у табір. 31 травня у Славутицькій загальноосвітній школі І–ІІІ ступенів №1...

 

У розпалі літні канікули школярів. Це найкраща пора для відпочинку та оздоровлення після тривалого й напруженого навчального року. Діти поїхали відпочивати у різні місяця – хто до бабусі, хто на море, хто у табір.

31 травня у Славутицькій загальноосвітній школі І–ІІІ ступенів №1 за сприяння управління освіти і науки Славутицької міської ради Київської області для учнів початкових класів було відкрито пришкільний табір «Сонечко». Сьогодні в ньому відпочивають та розважаються 24 дитини.

Для них була продумана цікава програма: це й екскурсії до Краєзнавчого музею, до Палацу дитячої та юнацької творчості, екскурсії «Спортивні споруди міста», «Пам’ятки Славутича», й заняття за інтересами, й конкурси кмітливих, конкурси малюнків, й розважальні ігри та ігри на свіжому повітрі, й перегляд мультфільмів, й хвилинка читання, й складання віршиків та інсценізація творів для дітей, й заняття з енергозбереження.

Щодня проводиться спортивна година, під час якої діти вивчають одну з народних ігор. У пришкільному таборі працюють вчителі початкових класів, музики, трудового навчання, інформатики, англійської мови та фізичної культури. Вони проводять цікаві заняття та заходи, тематика їх різноманітна: це й «Історія української вишивки», і «Рушники як обереги», і «Цікава інформатика», і «Спілкуємося англійською», і «Світ української музики», й «Українські народні музичні інструменти».

Діти також із задоволенням відвідують радіогурток. Усі заходи та заняття сприяють вихованню патріотизму, любові до рідного міста, розвивають творчі здібності, кмітливість, спритність, вміння домовлятися та працювати в малих групах. Кожного дня працівники пришкільного табору «Сонечко» зацікавлюють малечу незвичайними заняттями. Особливо піклуються про здоров’я дітей працівники шкільної їдальні – вони готують їм смачні обіди. Та 10 червня табір завершує свою роботу.

Н. М. ВІТКАЛОВА,
заступник директора
з навчально-виховної роботи школи №1

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: