Завантаження ...

Про рішення Славутицької міської ради щодо обшуків на ЧАЕС

13 червня 2016 року відбулося позачергова сесія Славутицької міської ради. На засіданні депутати розглянули звернення профспілкової організації колективу працівників ДСП «ЧАЕС», Української Православної церкви міста Славутича, працівників готелю «Славутич» щодо численних порушень...


13 червня 2016 року відбулося позачергова сесія Славутицької міської ради. На засіданні депутати розглянули звернення профспілкової організації колективу працівників ДСП «ЧАЕС», Української Православної церкви міста Славутича, працівників готелю «Славутич» щодо численних порушень вимог діючого законодавства України, прав працівників на повагу до людської гідності, на свободу і особисту недоторканість під час обшуків, які відбулися 09.06.2016 в офісах та інших приміщеннях, що належать ДСП «ЧАЕС» та інших організаціях, розташованих у місті Славутичі та у зоні відчуження, в рамках розслідування кримінальних проваджень.


Обговоривши дане питання депутати Славутицьколї міської прийняли рішення звернутися до Генерального прокурора України Луценка Ю.В., Міністра внутрішніх справ України Авакова А.Б. та Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Лутковської В.В. з приводу порушення прав працівників ДСП «ЧАЕС» під час обшуків, які відбулися 9 червня 2016 року.

Створена також була і тимчасова контрольна комісія Славутицької ради з питань перевірки збору та використання коштів на будівництво храму Української Православної церкви м. Славутич.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия