Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич у Книзі рекордів Гіннеса!?!

Одним із заходів програми фестивалю буде презентація проекту художниці Катержіни Шеди «Made in Slavutych», що відбудеться 06 травня 2016 року о 16.00 в Палаці дитячої та юнацької творчості. Ідея проекту полягає у тому, щоб місто Славутич показало свою унікальність та потрапило до Книги рекордів...

 
Шановні славутичани! Нагадуємо, що ІІІ фестиваль кіно та урбаністики «86»: «Коло поколінь». Славутич відбудеться 07.05. – 09.05.2016. Пропонуємо ознайомитися із програмою на офіційному сайті фестивалю.

Одним із заходів програми фестивалю буде презентація проекту чеської художниці Катержіни Шеди «Made in Slavutych», що відбудеться 06 травня 2016 року о 16.00 в Палаці дитячої та юнацької творчості. Ідея проекту полягає у тому, щоб місто Славутич показало свою унікальність та потрапило до Книги рекордів Гіннеса завдяки певній події або речі, яку запропонують самі славутичани.

Проект триватиме з травня 2016 року по травень 2017 року. Детальніше про це на сайті проектуhttp://madeinslavutych.org/#project та та у листі Катержіни Шеди.

З 04 травня у Славутицьких ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, 3, 4, Палаці дитячої та юнацької творчості та в інших закладах та установах міста розташовані скриньки для ваших пропозицій. Пропозиції можна буде описати лише на спеціальному бланку анкети, які також разом із скриньками доставлені у навчальні заклади. Анкету можна також заповнити на сайті проекту за посиланнямhttp://madeinslavutych.org/index.html#rekord

За бажанням учні 8-10 класів можуть долучитися до написання домашніх міні-творів «Made in Slavutych». Для цього слід звернутися до свого класного керівника, який розкаже як долучитися до цієї ініціативи.

Запрошуємо зацікавлених славутичан на презентацію проекту, що відбудеться 06 травня 2016 року (п’ятниця) о 16.00 в Палаці дитячої та юнацької творчості.


 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: