Завантаження ...

Акція «Подаруй бібліотеці сучасну книгу!» відбулась у навчальних закладах міста

З нагоди Всесвітнього дня книги і авторського права у закладах освіти відбулися різноманітні тематичні заходи. Учні славутицьких ЗОШ І–ІІІ ступенів №3 та №4 відвідали презентацію книги Ольги Пилипчук, присвяченій 30-й річниці аварії на ЧАЕС, яка проходила на базі загальноміського...

 
З нагоди Всесвітнього дня книги і авторського права у закладах освіти відбулися різноманітні тематичні заходи. Учні славутицьких ЗОШ І–ІІІ ступенів №3 та №4 відвідали презентацію книги Ольги Пилипчук, присвяченій 30-й річниці аварії на ЧАЕС, яка проходила на базі загальноміського бібліотечно-інформаційного центру. Учні отримали багато цікавої, наукової та змістовної інформації.

У Славутицькому ліцеї відбулись зустрічі учнів І–ІІІ курсу з поетесами Людмилою Василевською та Ганною Коваленко.

Для учнів 10-го класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 пройшла творча зустріч із бібліотекарем та поетесою Іриною Козленко.

Керівники всіх навчальних закладів побували на презентації унікального архітектурного путівника Славутичем за участі авторів Євгенії Губкіної та Філіпа Мойзера. Адміністрації закладів, вчителі, учні, батьківська громада долучились до акції «Подаруй бібліотеці сучасну книгу!» – з нагоди Всесвітнього дня книги і авторського права бібліотеки закладів освіти поповнилися новими виданнями. Архітектор Євгенія Губкіна та німецький видавець Філіпп Мойзер подарували унікальну книгу Є. Губкіної «Архітектурний путівник. Славутич» кожному навчальному закладу. Колектив ДСП «ЧАЕС» подарував бібліотекам Славутицького ліцею та методцентру книгу Г. А. Копчинського, Н. А. Штейнберга «Безопасность атомных станций. Чернобыль о прошлом, настоящем и будущем».

Також до бібліотеки метоцентру в подарунок від Державної науково-дослідної установи «Чорнобильський центр з проблем ядерної безпеки, радіоактивних відходів та радіоекології» надійшов збірник інформаційно-аналітичних доповідей «30 років Чорнобильській катастрофі (огляди)».

Фонди бібліотек навчальних закладів поповнилися сучасними українськими книгами – запрошуємо всіх до бібліотеки!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия