Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Краєзнавчо-патріотичний квест "Цікавий Славутич!"

28 квітня 2016 року вихованці Палацу поєднували корисне з приємним. Корисний для розширення світогляду краєзнавчо-патріотичний квест "Цікавий Славутич", приємне - туристичний атракціон та печена картопля... Тож вихованці гуртків "МаскаРад", "Драм Арт", "МальВи", "Фантазери" зібралися...

 

28 квітня 2016 року вихованці Палацу поєднували корисне з приємним. Корисний для розширення світогляду краєзнавчо-патріотичний квест "Цікавий Славутич", приємне - туристичний атракціон та печена картопля... Тож вихованці гуртків "МаскаРад", "Драм Арт", "МальВи", "Фантазери" зібралися біля Палацу.

Відповівши на запитання ведучої Надії Трушкової про історію будівництва Славутича та його символіку, отримали карту. У лісі (куди привела вихованців карта) їх вже зустрічали Богдана Кидиба з "Веселкою", які провели квест та Євгеній Журба зі своїм "Екстремалем", які організували мотузковий атракціон.

Квест складався з 8 станцій, тобто 8 республік, які будували Славутич. На кожній з них - різне випробування, за виконання - літера. А склавши усі літери, дізналися, де ж закопано скарб! Відкопавши солодкі призи, відправилися відпочивати та смакувати печену картоплю.

Ось воно - вдале поєднання - тут вам і превентивне, і трудове, і патріотичне, і фізичне виховання:)

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: