Завантаження ...

Лідер Опозиційного блоку, народний депутат України Юрій Бойко: «Скасувавши пільги, влада залишила один на один майже 2 мільйони постраждалих від аварії»

Україна почала пам'ятні заходи з нагоди 30-річниці атомної катастрофи в Чорнобилі . В рамках цього голова фракції Опозиційного блоку у Верховній Раді, народний депутат України Юрій Бойко разом з лідером Київської обласної організації ПРО Олександром Качним...

 
Україна почала пам'ятні заходи з нагоди 30-річниці атомної катастрофи в Чорнобилі . В рамках цього голова фракції Опозиційного блоку у Верховній Раді, народний депутат України Юрій Бойко разом з лідером Київської обласної організації ПРО Олександром Качним і депутатами Київської обласної ради поклали квіти до пам'ятника загиблим під час аварії на Чорнобильській атомній електростанції та зустрілися з жителями Іванкова, які постраждали внаслідок аварії.

«Сьогодні весь світ допомагає нашій країні в подоланні наслідків аварії . Ось тільки наша країна не допомагає належним чином тим людям, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», - про це заявив Юрій Бойко . За словами народного депутата, Опозиційний блок завжди відстоював інтереси «чорнобильців», тому виступає за відновлення пільг, які влада «вкрала» у постраждалих в результаті аварії на ЧАЕС.

«З дня аварії минуло 30 років . Що змінилося за ці роки ? Щорічно влада покладають квіти до обелісків та пам'ятників, обіцяє соціальний захист «чорнобильців». Але замість цього влада залишила їх один на один зі своїми проблемами, скасувавши пільги, а це торкнулося майже 2 мільйонів постраждалих від аварії», - сказав депутат Київської обласної ради Олександр Качний.

Опозиційний блок подав до парламенту пакет законопроектів, прийняття якого зможе повернути постраждалим від Чорнобильської катастрофи пільги і виплати . Ще один законопроект від Опозиційного блоку пропонує поширити на сім'ї померлих ліквідаторів аварії на ЧАЕС право на пільги, якими користувався померлий ліквідатор .

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия