Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

До рятувальників завітали учні школи №2

У рамках Тижня безпеки життєдіяльності до працівників 42-ї ДПРЧ (м. Славутич) 13 квітня в гості завітали школярі 7-го класу ЗОШ №2. Діти були ознайомлені зі специфікою роботи підрозділу, оснащенням пожежно-рятувальних автомобілів. Рятувальники продемонстрували...

 
У рамках Тижня безпеки життєдіяльності до працівників 42-ї ДПРЧ (м. Славутич) 13 квітня в гості завітали школярі 7-го класу ЗОШ №2.

Діти були ознайомлені зі специфікою роботи підрозділу, оснащенням пожежно-рятувальних автомобілів. Рятувальники продемонстрували злагоджені дії при отриманні сигналу «Збір та виїзд за тривогою», а також показали роботу з ручними пожежними драбинами. Школярі із допомогою рятувальників мали змогу потримати гідрант (пожежний ствол) та подати воду до уявного місця пожежі. Також рятувальники розповіли й про правила безпеки в екосистемах, поводженням із вибухонебезпечними та невідомими предметами, правилами пожежної безпеки.

Гості щиро дивувалися чітким, професійним діям фахівців та дякували рятувальникам за цікаво проведену екскурсію й пообіцяли неодмінно дотримуватися правил пожежної безпеки в побуті.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: