Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Пілотна програма «Розвиток громад» матиме продовження в Славутичі

Триденний тренінг «Алгоритм написання соціального проекту», якій проходив у рамках Програми «Розвиток громад», що реалізується за підтримки Київського регіонального відділення Асоціації міст України та Міжнародного центру неформальної освіти, завершився 2 квітня. Метою Програми було...


Триденний тренінг «Алгоритм написання соціального проекту», якій проходив у рамках Програми «Розвиток громад», що реалізується за підтримки Київського регіонального відділення Асоціації міст України та Міжнародного центру неформальної освіти, завершився 2 квітня.

Метою Програми було ознайомлення учасників із практичними аспектами проектного менеджменту для формування навичок управління проектами та власного ставлення до такої форми діяльності. У тренінгу взяло участь 15 осіб, які представляли органи місцевого самоврядування Київської області. Місто Славутич було представлено депутатом міської ради Макаровим Олександром Володимировичем. Упродовж навчання учасники отримали теоретичні та практичні знання щодо написання та реалізації проекту, оволоділи інструментами аналізу проблеми та дослідженням потреб громади. Під час навчання учасники ділилися своїм досвідом роботи з громадою, генерували нові ідеї, бурхливо шукали шляхи розв’язання гострих проблем, які існують в органах місцевого самоврядування. Також учасники отримали знання щодо інструментів оцінки Проекту та післяпроектного аналізу результатів.

Виконавчий директор КРВ Асоціації міст України Мартін Гаррі Гаральдович привітав усіх учасників з успішних проходженням I етапу Програми, побажав чіткості планів та злагодженості командної роботи на II етапі, а також ознайомив їх із подальшими планами щодо її реалізації.

Тренери та партнери Програми, представники Міжнародного центру неформальної освіти Лариса Москаленко та Ганна Острікова погодили з учасниками план подальший дій, а сам: написання власного соціального проекту, спрямованого на місцеву громаду.

Сьогодні пілотна Програма «Розвитку громад» – єдина навчальна програма в Україні, орієнтована на представників органів місцевого самоврядування. Вона поєднує три важливі компоненти – отримання знань, імплементація їх на території громад, ознайомлення з кращими практиками.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: