Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

До Чернігова на відкриття туристичного сезону

Програма передбачає два дні насиченої програми, де всі бажаючі зможуть відвідати чисельні творчі та спортивні майданчики, які працюватимуть на Валу, біля Катериниської церкви, на Алеї Героїв та Красній площі. Нікого не залищать байдужими фаєр – шоу, тест – драйв мобільної пилорами...

 

16 – 17 квітня у Чернігові пройде масштабна, яскрава подія відкриття туристичного сезону 2016.

Програма передбачає два дні насиченої програми, де всі бажаючі зможуть відвідати чисельні творчі та спортивні майданчики, які працюватимуть на Валу, біля Катериниської церкви, на Алеї Героїв та Красній площі. Нікого не залищать байдужими фаєр – шоу, тест – драйв мобільної пилорами, шоу квадрациклів, встановлення рекорду України найсильнішими чоловіками планети, залп 13- ї гармати, різноманітні майстер – класи та багато іншого. Також відбудеться фестиваль вуличної їжі. Кафе та ресторани нашого міста пропонуватимуть різноманітні страви на будь-який смак, козацьке містечко частуватиме справжнім середньовічним кулішем, а Чернігівські музеї працюватимуть вночі.

Запрошуємо всіх мешканців та гостей міста на святкові заходи з нагоди відкриття туристичного сезону у Чернігові. Більш детальна програма – на інтернет – парталах міста, афішах та буклетах.

16 квітня

13:00 – Урочисте відкриття на території національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній»! Вас зустрічають Дзвони стародавнього граду та постріл 13-ї гармати (на Валу біля східців).
12:00 - 18:00 – Працює козацьке містечко зі збереженням всіх традицій козацького народу. Фолькльорне дійство (територія Катериненської церкви).
12:00 – Лижоролерні перегони та майстер-класи. Активне дійство на головній площі міста.
13:30 – 15:00 – На Вас чекає Козацький перформанс з виступами кінного театру та смачний український куліш. Неймовірне Шоу лучників нікого не залишить байдужим (територія Катерининської церкви).
20:00 – 22:00 – На головній площі міста відбудеться неймовірне масштабне та яскраве Фаєр-шоу.
21:00 – Вночі Чернігівські музеї відкриють свої двері на Валу під акомпанемент симфонічної музики. Це буде незабутнє звучання історії та творчості в стінах музею. Вночі історія оживе… (художній музей на Валу).

17 квітня

09:00 – 20:00 – В Чернігівському обласному драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченко, що знаходиться на центральній площі міста, відбудеться 8-ий всеукраїнський хореографічний фестиваль «Нове покоління» за участю близько 1500 учасників, 70-80 колективів з 10 областей України.
12:00 – 17:00 – Тест-драйв мобільної пилорами Wood-MizerLT 70, призові конкурси для дітей та дорослих. Такого в місті Чернігів ще не було! (Красна площа)
13:00 – Неймовірне Шоу квадрациклів, божевільні трюки від спеціалістів-екстрималів (Красна площа).
14:00 – Українці - Найсильніші люди планети! Встановлення рекорду України за участі Василя Вірастюка та Сергія Конюшка (Красна площа).

16 та 17 квітня

12:00 – 18:00 – Вуличні танці, майстер-класи. Поринь в атмосферу вуличної музики та вуличних танців. Відкрий для себе щось нове! Дозволь своєму тілу висловитися! (Алея героїв)
12:00 – 18:00– Туристична виставка та ярмарок «Містечко майстрів». Буде представлений туристичний та творчий потенціал міста Чернігів. (Алея героїв)
12:00 – 18:00 – Фестиваль вуличних музикантів на території древнього Валу. (гарматна алея)
12:00 – 18:00 – Виступи творчих колективів та показові виступи спортсменів на Зеленій сцені. Будуть представлені таланти нашого міста.
12:00 – 21:00 – Фестиваль вуличної їжі. Різноманітні смаколики та майстер-класи від найкращих ресторацій міста. До Вашої уваги майстер-класи «Поліської кухні». (Красна площа)
12:00 – 17:00 – Фотовиставка біля П’ятницької церкви під назвою «Чернігів очима фотохудожників».
Подивись на Чернігів через об’єктив камери!
12:00 – 16:00 – Літературна локація біля пам’ятника Т.Г. Шевченко на Валу– «Шевченківські читання», сучасна поезія та проза. Відчуй місто душею!
12:00 – 18:00 – Алея художників на Гарматній алеї. Виставка молодих митців міста Чернігів. Яскраве місто з яскравими людьми! Вуличні художники намалюють Ваш портрет.
15:00 - Free-tour. Унікальний тур по «місцям сили» нашого міста. Чернігів - Місто, де здійсняються бажання! Початок біля П’ятницької церкви.
19:30 – Унікальна анімована екскурсія - Чернігів Містичний. Ви поринете в таємничу атмосферу міста, дізнаєтеся багато історій та зрозумієте, чому Чернігів називають «Місто легенд»! У нас легенди оживають. (вхід на Вал)
19:30 – Кіно просто неба. Фільми,які знімалися в Чернігові. Відчуй атмосферу трьох епох!(Алея героїв)

Організатори проекту: Чернігівська облдержадміністрація та Чернігівська міська рада.

Партнери фестивалю: професійна ліга стронгменів України, компанія «Форд – Віннер», Чернігівська медіагрупа, телеканали: «Дитинець», «Новий Чернігів», обласне телебачення, центр розвитку деревооброки «МОSТ – Україна», кафе та ресторани Чернігова, готелі та хотели міста, творчі колективи та приватні підприємці.



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: