Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Управляти інфраструктурою міста буде Володимир Боровик

За результати відкритого конкурсу, розпорядженням міського голови від 3 лютого 2016 року, керівником «Управління інфраструктури та капітального будівництва» призначено Боровика Володимира Васильовича. Новий відділ в структурі міської ради було створено поточного року з метою...

 
За результати відкритого конкурсу, розпорядженням міського голови від 3 лютого 2016 року, керівником «Управління інфраструктури та капітального будівництва» призначено Боровика Володимира Васильовича.

Новий відділ в структурі міської ради було створено поточного року з метою забезпечення ефективної реалізації генерального плану розвитку міста Славутич, раціонального використання території, створення повноцінного життєвого середовища, комплексного вирішення архітектурно-містобудівних проблем міста, інвестиційної діяльності фізичних та юридичних осіб, урахування законних приватних, громадських та державних інтересів під час проведення містобудівної діяльності.

Володимир Васильович 1983 року народження. У 2003 році закінчив «Чернігівський державний механіко технологічний технікум» та здобув кваліфікацію техніка-електрика. У 2006 році закінчив «Херсонський національно технічний університет» і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Обладнання легкої промисловості та побутового обслуговування». У 2013 році закінчив «Інститут економіки і бізнесу» на транспорті, «Національного транспортного університету», де здобув кваліфікацію інженера будівельника.
Трудову діяльність Боровик Володимир Васильович почав в 2003 році в місті Чернігів на ВАТ « Чернігівське Хімволокно», де працював електромонтером. З 2005 року працював в ПП ВТЦ «Медтехсервіс» електромеханіком. У 2006 році назначений головним інженером ПП ВТЦ «Медтехсервіс». З 2008 року інженер з постачання у філії «Чернігівська дорожньо-експлуатаційна дільниця», а у 2013 році призначений на посаду начальника філії.

Ділячись планами стосовно нової посади Володимир Васильович зазначив, що спочатку має намір привести до ладу міську землевпорядну документацію. На даний час вже йде підготовка до проведення конкурсу по розробці містобудівної і землевпорядної документації.

Стосовно подальшої роботи керівник виділяє першочерговими завдання по реконструкції доріг, ремонту житлових та державних будівель. Планується продовження співпраці з Екологічною Фінансовою Корпорацією «НЕФКО» в напрямку подальшого проведення заходів щодо термомодернізації об’єктів міста.
Побажаємо успіхів та плідної праці новому підрозділу Славутицького міськвиконкому та його керівнику Боровіку Володимиру Васильовичу.

Торчишник Рая

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: