Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Анонс змагань пам’яті Героїв Чорнобиля

У квітні цього року за планом відділу молоді та спорту пройде серія відкритих міських, всеукраїнських та міжнародних змагань з видів спорту, присвячених пам’яті Героїв Чорнобиля та 30-м роковинам наслідків аварії на Чорнобильській АЄС. Основним завданням цих змагань є популяризація...

 

Шановні мешканці та гості Славутича!


У квітні цього року за планом відділу молоді та спорту пройде серія відкритих міських, всеукраїнських та міжнародних змагань з видів спорту, присвячених пам’яті Героїв Чорнобиля та 30-м роковинам наслідків аварії на Чорнобильській АЄС. Основним завданням цих змагань є популяризація фізичної культури та спорту, пропаганда здорового способу життя серед усіх верств населення, залучення працівників підприємств до регулярних занять фізичною культурою та спортом, активізація фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи на підприємствах, установах та організаціях міста. Отже, плануються такі змагання:

9–11 квітня – міський турнір із шахів серед чоловіків та жінок, присвячений пам’яті Героя України А. С. Лелеченка та 30-м роковинам наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Головний суддя змагань – Горшков В. В. (тел.: 2-09-09, 2-73-39, моб. 050-567-67-57). Міський шахово-шашковий клуб «Прометей», ЗОШ №2, початок змагань – 11.00.

13–16 квітня – міська спартакіада «Здоров’я» з настільного тенісу серед команд працівників підприємств, установ та організацій. Змагання командні. Головний суддя змагань – Зуй Вадим Анатолійович (моб. тел. 099-928-68-44). Школа №1, початок змагань – 18.30.

13–16 квітня
– чемпіонат України з важкої атлетики та відкритий ХХV Всеукраїнський турнір серед юнаків та дівчат до 17 років, присвячений пам’яті Героїв Чорнобиля.  Бєлгородський фізкультурно-оздоровчий комплекс «Богатир, початок змагань – 10.00. Вхід вільний.

20–23 квітня – міська спартакіада «Здоров’я» з волейболу серед команд працівників підприємств, установ та організацій. Головний суддя змагань – Зуй Вадим Анатолійович (моб. тел. 099-928-68-44). Талліннський ФОК «Динамовець», початок змагань – 18.30.



Усіх, хто підтримує здоровий спосіб життя та бажає прийняти активну участь у вказаних змаганнях, просимо технічні заявки надавати до головних суддів змагань.


Відділ молоді та спорту
(тел. 3-00-11 (+199)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: