Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Як у Палаці шукали кращих серед кращих

Зйомки, звукозаписи, макіяжі, образи... таке враження, що присутні на заході збиралися на конкурс "Міс Всесвіт", але до це був інший конкурс - "Кращий педагог Палацу", що відбувся 31 березня 2016 року. Чотири учасниці - чотири стихії - артистизм Лариси Сивки проти креативності...

 

Зйомки, звукозаписи, макіяжі, образи... таке враження, що присутні на заході збиралися на конкурс "Міс Всесвіт", але до це був інший конкурс - "Кращий педагог Палацу", що відбувся 31 березня 2016 року.

Чотири учасниці - чотири стихії - артистизм Лариси Сивки проти креативності Ольги Котюх, енергійність Лариси Євстигнєєвої проти ініціативності Богдани Кидиби.... але з цього переліку чомусь зразу захотілося прибрати слово "проти". Бо учасниці абсолютно не змагалися, а навпаки підтримували одна одну, відкриваючи глядачам багатогранність своїх талантів.

Пісня про щасливих педагогів, взаємопрезентація та несподіванки від ведучих. Відеоролики, що відкрили педагогів з абсолютно іншої сторони - подорожі Лариси Євстигнєєвої, творча сім'я Ольги Котюх, шалений шопінг Лариси Сивки та веселі вояжі Богдани Кидиби. А творчий конкурс - ще один сюрприз... Ольга Олександрівна здивувала глядачів малюнком, що з'явився на сцені прямо у них на очах, Лариса Олександрівна - шокувала ходінням по битому склу, Богдана Анатоліївна вражала співом під гітару, а Лариса Михайлівна розчулила усіх душевними віршами.

Тож, хто кращий педагог у Палаці - чотири неперевершених учасниці? Чи може директор Ніна Єрьоміна, яка мотивувала колектив на цей конкурс? Чи Наталія Шумейко, що була його ведучою? Чи можливо Надія Трушкова, що робила відео? А може Тетяна Денисенко, яка озвучувала захід? Або, наприклад, Оксана Проценко та Алла Коваленко, які організовували порядок за кулісами? Чи навіть Наталія Круковець, Наталія Сержан, Антоніна Солуянова, які підтримували колег у залі? Ну, чи Дмитро Кириєнко, який проводив фотосесію? Та ні, кращий - це наш КОЛЕКТИВ, який так дружно його організував та провів!!! А нашим п'ятим елементом звісно стали наші талановиті вихованці, які і об'єднують нас разом.

А учасниці? Вони отримали гарні букети та приємні конверти з премією)))

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: