Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Запрошуємо на Всеукраїнський турнір з боротьби самбо

Шановні мешканці та гості міста Славутич! У Тбіліському фізкультурно-оздоровчому комплексі «Грація» з 27 по 28 квітня пройде відкритий Всеукраїнський турнір з боротьби самбо серед ветеранів, приурочений пам’яті Героїв Чорнобиля та 30-м роковинам наслідків аварії на ЧАЄС.

Заслужений тренер України, майстор спроту СРСР Юрій Клімантов та бронзовий призер світу Дмитро Делікатний
Шановні мешканці та гості міста Славутич!


У Тбіліському фізкультурно-оздоровчому комплексі «Грація» з 27 по 28 квітня пройде відкритий Всеукраїнський турнір з боротьби самбо серед ветеранів, приурочений пам’яті Героїв Чорнобиля та 30-м роковинам наслідків аварії на Чорнобильській АЄС.

У змаганнях приймуть участь найсильніші самбісти світу та Європи, серед яких 6-разовий чемпіон світу та Європи, заслужений майстер спорту України Віктор Савінов та 5-разовий чемпіон світу серед майстрів Микола Коба (м. Рівне). Спортивну честь Славутича будуть захищати славутицькі ветерани спорту, майстри спорту СРСР, майстри спорту України, чемпіони і призери Європи та світу з боротьби самбо та дзюдо Дмитро Делікатний, Василь Дячук, Віктор Єрохов, Дем’ян Золотарьов, Михайло Ковальов, Іван Сеньков, Микола Скрипов.

Запрошуємо всіх любителів боротьби самбо та ветеранів спорту міста підтримати славутицьких самбістів, які приймають участь у змаганнях! Вони особистим прикладом, як і кожен ветеран-самбіст, спрямовують молодь до фізичного та військово-патріотичного виховання, підготовку її до праці, служби в Збройних силах України, інших військових формувань та захисту Батьківщини.

Оргкомітет
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: