Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Спорт * Спорт * Спорт

Усі переможці та призери змагань були нагороджені медалями відповідних ступенів, команди − кубками, кращі гравці чемпіонату − дипломами та призами від відділу молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради. От же 25–26 лютого в м. Суми проходив Відкритий чемпіонат...

25–26 лютого в м. Суми проходив Відкритий чемпіонат міста з боксу серед чоловіків. Місто Славутич представляв вихованець Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи та представник спортивного клубу «Гранд» Дмитро Рафальський, який в даному чемпіонаті у ваговій категорії до 60 кг виборов срібну нагороду.

2–5 березня в м. Гомель (Бєларусь) пройшла Відкрита юнацька першість Дитячо-юнацької спортивної школи з боксу. В змаганнях брали участь понад 120 юних спортсменів із Бєларусі та України. Чемпіоном даної першості став Єфрем Кудрин (34 кг) – I місце. Призерами − Олексій Гедомаха (40 кг) і Ярослав Семенов (46 кг) вибороли бронзові нагороди (їх тренер − Глущенко І. М.). Усі вони − вихованці КДЮСШ (директор − Жема І. М.).

 

Із 11 по 13 березня в м. Славутичі на базі Талліннського фізкультурно-оздоровчого комплексу «Динамовець» пройшов відкритий чемпіонат міста з мініфутболу серед юнаків 2008 р.н. і молодших.

У чемпіонаті, який приурочений до Дня пам’яті Героїв Чорнобиля, брали участь футбольні команди ФК «Каскад-1» і «Каскад-2» (Бровари), «ДЮСШ» (Конотоп), ФК «Юність-1» і «Юність-2» (Чернігів), «КДЮСШ-7» і «КДЮСШ-9» (ФСТ «Спартак», Славутич»), «КДЮСШ-8» (Славутич) та ФСТ «Спартак» (Славутич). Після напруженої боротьби місця в турнірній таблиці розподілилися наступним чином:
I місце зайняла команда ФК «Каскад-1 (Бровари);
II місце – ФК «Юність» (Чернігів).

У матчі за третє місце зустрілися господарі чемпіонату – «КДЮСШ-8» (Славутич) та ФК «Каскад-2» (Бровари). У захоплюючій, напруженій боротьби з рахунком 6:2 бронзові нагороди виборола команда «КДЮСШ-8».

Переможці та призери змагань були нагороджені медалями відповідних ступенів, команди − кубками, кращі гравці чемпіонату − дипломами та призами від відділу молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: