Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Не будьте байдужими до потреб своїх дітей!

Такі слова можна було прочитати в оголошенні в будинках Невського кварталу про весняну толоку. Мешканці цього кварталу Світлана Малоок, Олександр Нікітіч та Сергій Олійник (депутат міської ради) ініціювали придбання двох дитячих майданчиків. Звідки взялися кошти?

 

Такі слова можна було прочитати в оголошенні в будинках Невського кварталу про весняну толоку. Мешканці цього кварталу Світлана Малоок, Олександр Нікітіч та Сергій Олійник (депутат міської ради) ініціювали придбання двох дитячих майданчиків.

Звідки взялися кошти?

Зазвичай, жителі міста платять гроші за поточний ремонт свого помешкання. У зв’язку з тим, що Невський квартал у свій час був якісно збудований будівельниками, на рахунку по цій статті в КП «ЖКЦ» накопилися кошти, які і були витрачені на придбання дитячих майданчиків, адже дітей в кварталі багато, а от майданчик вже застарів, ще з минулого століття.

 

19 березня об 11 годині мешканці дружно зібралися у парку. Вся робота була гарно організована, допомагали активно і працівники КП «ЖКЦ». Хоча погодні умови були дещо не комфортні, та чоловіки працювали злагоджено і до пізнього вечора.

Важко не погодитися із словами директора КП «ЖКЦ» Іриною Жаболенко «Славутич - наш дім. І це не тільки квартира, де живеш, а й під’їзд, будинок, квартал, дитячі майданчики, клумби. Про це потрібно думати та зберігати це все». Жителька будинку №2 Піскунова Любов повністю розділяє цю думку: «Ми за комфорт свого проживання, за комфортний відпочинок наших дітей».

Можна багато говорити, обіцяти, критикувати, а можна взяти і зробити всім разом та показати приклад всьому місту. Приємно, що паростки самоврядування з’являються в окремих будинках, кварталах і врешті решт у Славутичі, адже якому бути Славутичу залежить від кожного з нас.


Дитячі майданчики в Невському кварталі встановлені. Діти задоволені. Дякуємо!

P.S. В місті Славутичі саме мешканці Невського кварталу в усіх своїх будинках першими встановили на початок опалювального сезону тепло лічильники.

Відділ інформації
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: