Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Інтрига в змаганнях з футзалу

З 04 по 06 березня 2016 року в м. Гребінка Полтавської області пройшли фінальні змагання Чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат 2001 – 2002 р. н. спортивного сезону 2015 – 2016 років. Сім команд з різних областей України вступили в запеклу боротьбу за Чемпіонство.

 

З 04 по 06 березня 2016 року в м. Гребінка Полтавської області пройшли фінальні змагання Чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат 2001 – 2002 р. н. спортивного сезону 2015 – 2016 років.

Сім команд з різних областей України вступили в запеклу боротьбу за Чемпіонство. Всі ігри були видовищними та запеклими, що приносило велику радість вболівальникам. За регламентом команди мали зіграти в одне коло кожен з кожним, а потім ті команди, що зайняли з 1 по 4 місце в турнірній таблиці - грають півфінали, а 5-7 місце грають ще раз по колу. Відразу після початку вирішальних змагань виділялось декілька команд. Це «ДЮСШ» м. Конотоп Сумська область, «АМК» Арциз Одеська область, «ДЮСШ-80» м. Черкаси та команда з м. Славутича «КДЮСШ-Олімп», саме вони і розіграли комплект нагород.

Першими півфінал грали команди з Славутича та Одеської області. Славутичанські футзалістки виглядали швидшими та більш технічними і в першому таймі були по переду з рахунком 4-1, при цьому не реалізувавши з десяток моментів та в другому таймі сили почали закінчуватися, а одеситки проявивши неймовірне бажання виграти, змогли зрівняти рахунок. Як говориться «Не забиваєш ти – забивають тобі». Все йшло до післяматчевих пенальті та на останніх хвилинах дівчата із Славутича провели блискучу комбінацію вивішив віч-на-віч з воротарем відразу трьох гравців і після передачі Коваленко Альони, Щербина Даша виводить свою команді в перед. Отже рахунок 5-4 і славутичанки в фіналі. Голи на рахунку: Щербина Д-3, Кузнецова Л-1, Коваленко А-1. Інший півфінал був теж не менш видовищним і команда з Конотопу взяла гору над командою Черкас.

В останній день змагань першими грали команди за 3-4 місце і знову інтрига, програючи з рахунком 2-0 команда з Черкас, змогла зрівняти рахунок та перевести гру в післяматчеві пенальті. Та мабуть вдача все таки була на боці Одеситок і вони стають бронзовими призерами Чемпіонату України.

Гра за 1-2 місце між командою з Конотопа та Славутичем була не менш напруженою. Віддавши ініціативу та програючи по ходу гри в першому таймі дівчат з Славутича зібралися духом і почали скорочувати рахунок та сил наздогнати суперників не вистачило, гра так і закінчилась з рахунком 6-3 на користь дівчат з Конотопу. Щиро вітаємо тренера команди, яка протягом 15 років йшла до Чемпіонства і нарешті її мрія втілилась в життя. А славутичанки займають почесне друге місце і стають срібними призерками Чемпіонату України з футзалу.

Кращим бомбардиром Чемпіонату України слала наша вихованка – Кузнецова Ліза (18 м’ячів), а кращим гравцем в команді – Коваленко Альона. Тренер команди – Панченко В.В.


Вітаємо дівчат з «перемогою» в таких важких та важливих змаганнях!

Панченко В.В.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: