Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Сталкери в зоні візчуження

Співробітники відділу поліції зони відчуження Чорнобильської атомної електростанції на території колишнього секретного об'єкту Міністерства оброни Радянського союзу «Чорнобиль – 2» виявили п’ятеро чоловіків. З’ясувалось, що жителі столиці незаконно проникли на територію зони...

 

Співробітники відділу поліції зони відчуження Чорнобильської атомної електростанції на території колишнього секретного об'єкту Міністерства оброни Радянського союзу «Чорнобиль – 2» виявили п’ятеро чоловіків.

З’ясувалось, що жителі столиці незаконно проникли на територію зони відчуження поза контрольно-перепускними пунктами з метою туризму.



Кілька днів раніше під час патрулювання території відселеного міста Прип’ять працівники відділу поліції зони Чорнобильської АЕС виявили двох жителів Житомирської області, які теж проникли на територію зони відчуження з метою туризму.



За всіма фактами порушень вимог режиму радіаційної безпеки у зоні радіаційного забруднення щодо незаконних туристів складено адміністративні протоколи за ст.46-1 «Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу від двадцяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією знарядь вчинення правопорушення.

Матеріали направлено до Славутицького міського суду Київської області для прийняття рішення.


Відділ комунікації ГУНП
в Київській області

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: