Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Повертайтеся живими!

Коли говорять про захисників Батьківщини та волонтерів, – ми уявляємо собі суворих чоловіків, але серед них зустрічаються і тендітні жінки, проте хоробрі, сильні і мужні. 25 лютого соціальний педагог Соціально-психологічного центру Олекса І.С. організувала зустріч учнів...

 

Коли говорять про захисників Батьківщини та волонтерів, – ми уявляємо собі суворих чоловіків, але серед них зустрічаються і тендітні жінки, проте хоробрі, сильні і мужні.

25 лютого соціальний педагог Соціально-психологічного центру Олекса І.С. організувала зустріч учнів 2-А та 3-А класів ЗОШ № 4 з однією із таких жінок, волонтером благодійного фонду «Альфа-допомога» Вікторією Цехмістер.

Вона розповіла дітям про військові будні та волонтерські рейди в зону військового протистояння на Сході України. Діти ж, в свою чергу, передали малюнки та записали відеозвернення до бійців, які знаходяться в зоні АТО. "Повертайтеся живими, наші герої, ми вас любимо і чекаємо!" – головний меседж відео. Волонтер пообіцяла доставити дитячі привітання військовим найближчим часом. Вона запевняє, що дитячі подарунки та обереги піднімають бойовий дух на фронті. Їх там люблять, на них чекають – адже вони частинка тепла рідного дому, всього того, що залишилося в мирному житті.

А вчителі переконані, що такі зустрічі виховують у дітей любов до України, шанобливе ставлення до наших бійців та волонтерів і відчуття власної національної гідності.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: