Завантаження ...

Свято сердечності, шани та любові присвячувалося 10-річчю міської громадської організації «Діти Другої світової війни»

«Шанувати людей літнього віку, цінувати їх мудрість і досвід, яких вони набули упродовж свого життя», – підкреслив у своєму вітальному слові секретар міської ради Володимир Борисов. З нагоди ювілею він вручив нагороди міської влади ветеранам організації Купрію Леоніду Івановичу...

 

«Шанувати людей літнього віку, цінувати їх мудрість і досвід, яких вони набули упродовж свого життя», – підкреслив у своєму вітальному слові секретар міської ради Володимир Борисов.

З нагоди ювілею він вручив нагороди міської влади ветеранам організації Купрію Леоніду Івановичу, Новогонській Людмилі Георгіївні, Панфілову Володимиру Миколайовичу, Рудик Марії Василівні, Снісар Євгенії Миколаївні, Ткачуку Володимиру Васильовичу. Покоління «дітей війни» – хранитель колективної пам’яті. Не маючи нічого, крім запасу духовних сил, воно вистояло, вижило і своєю працею, творчістю, своєю активною життєвою позицією і зараз надихає всіх нас!

Очолює організацію чуйна, доброзичлива, творча, енергійна жінка Марія Василівна Рудик. Своєю великою любов’ю до життя члени громадської організації «Діти Другої світової війни» підтверджують істину: молодість – це не вік, а стан душі і молодим можна бути в будь-якому віці! У літописі громадської організації – чимало добрих справ. Їх багатий фотоархів було передано на зберігання до міського музею особисто його директору Євгену Алімову.

Щирі поздоровлення ювілярам адресували начальник відділу культури Ніна Баришевська разом із директором Кіноконцертного комплексу Ларисою Гніденко та творчими колективами Палацу дитячої та юнацької творчості, Дитячої школи мистецтв, шкіл №2 та №4. Вітальні адреси надійшли від колективу Соціально-психологічного центру, Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Директор СПЦ Алла Божок та соціальний педагог Алла Боровик привітали ветеранів запашними короваями. А лейтмотивом цієї теплої зустрічі стали поетичні рядки Андрія Дементьєва:

«Быть стариками – непростая штука,
Не все умеют стариками быть,
Дожить до старости – ещё не вся наука,
Куда трудней достоинство хранить!»

Людмила ЛЮБИВА

.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия