Завантаження ...

Звернення колективу підприємств «АТАСС» до міського голови м. Славутич Юрія Фомічева

Шановний Юрію Кириловичу! Ситуація, що склалася навколо пасажирських перевезень на міжобласних маршрутах у м. Славутич, змушує звернутися до Вас. «АТАСС» є зареєстрованим підприємством в м. Славутич. За 2014 рік було сплачено податків близько 1,5 млн грн, чисельність працівників...

 
Шановний Юрію Кириловичу!
Ситуація, що склалася навколо пасажирських перевезень на міжобласних маршрутах у м. Славутич, змушує звернутися до Вас.

«АТАСС» є зареєстрованим підприємством в м. Славутич. За 2014 рік було сплачено податків близько 1,5 млн грн, чисельність працівників складала 90 чоловік, три вантажних автомобіля були відправлені в АТО. Громадянин Ольховик з міста Чернігів, який надає інформаційні послуги, використовуючи прогалини в законодавстві, мораторій на перевірки та реорганізацію Укртрансінспекції, своїми діями призвів до того, що чисельність підприємства «АТАСС» у 2015 році скоротилася до 45 чоловік, а сплата податків до 900 тис. грн. 45 працівників з міста Славутич та членів їх сімей втратили засоби для існування, а бюджет недорахувався 600 тис. гривень.

Зокрема тимчасово були призупинені рейси до міста Славутич у зв′язку з відсутністю пасажирів. На сьогодні рейси відновлені, але пасажирів нема. Підприємство працює собі в збиток. Під виглядом надання інформаційних послуг і маніпуляцією словами про легкові та нерегулярні перевезення громадянин Ольховик здійснює регулярні перевезення пасажирськими автобусами. Про це свідчать розклад регулярних відправлень до Чернігова та Києва, а також аварія зовсім не легкового автобуса, в якій постраждало 13 людей. Кинуті напризволяще після аварії жителі міста Славутич, один з яких має тріщину в хребті, – це ще одне свідчення “піклування” Ольховика про мешканців міста.

Ми вважаємо, що замовлена Ольховиком телевізійна група з телеканалу «Інтер» та сюжет, котрий вони зробили, знеславлюють м. Славутич і подають конфлікт між законним перевізником, який має договір з міською адміністрацією, та злодійкуватими інформаторами, що свої корисливі інтереси видають за піклування про людей, жителів Славутиач, як конфлікт перевізників, а це не відповідає дійсності. “Інформаційні послуги” Ольховика переросли в атаку на місто Славутич. Це не питання альтернативи – Ольховик не бере участі в офіційних конкурсах на здійснення міжобласних пасажирських автобусних перевезень.

В останніх двох конкурсах, у листопаді та грудні 2015 р., брали участь 6–7 автоперевізників, які законно хотіли здійснювати перевезення між Славутичем, Черніговом та Києвом. Ольховика серед них не було. Обидва конкурси завершились перемогою «АТАССу»! Це свідчит, що діяльність Ольховика не є бізнесовою конкуренцією в сфері перевезень і що він не має бажання її узаконювати. Ці “інформаційні послуги” Ольховика є загрозою не тільки для підприємства «АТАСС» та безпеки жителів міста Славутич, це загроза для авторитету нашого міста та міської влади.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия