Завантаження ...

1 лютого стартує реєстрація для участі в ЗНО – 2016

1 лютого розпочалася реєстрація абітурієнтів та випускників шкіл для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні. Цього року процес реєстрації триватиме впродовж місяця і завершиться 4 березня 2016 року. Особливістю проведення цьогорічного ЗНО є проведення державної підсумкової...

 

1 лютого розпочалася реєстрація абітурієнтів та випускників шкіл для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні. Цього року процес реєстрації триватиме впродовж місяця і завершиться 4 березня 2016 року. Особливістю проведення цьогорічного ЗНО є проведення державної підсумкової атестації з української мови і літератури, математики та історії України у формі зовнішнього незалежного оцінювання. Тестування з української мови і літератури традиційно буде обов’язковим для усіх випускників та абітурієнтів.

Також усі випускники шкіл мають скласти один з двох випускних іспитів у формі ЗНО: математику або історію України. Загалом, учасники ЗНО зможуть скласти не більше чотирьох тестів з переліку предметів ЗНО, до якого включено 12 навчальних предметів: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, а також англійська, німецька, французька, іспанська та російська мови.

Також Порядком реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні передбачена можливість внесення змін до реєстраційних даних шляхом перереєстрації. Така можливість буде в учасників ЗНО до 18 березня.

На що варто звернути увагу!

1.
Реєстрація для участі в ЗНО розпочалася 1 лютого та триватиме до 4 березня.
2. Реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні осіб, яким станом на 01 вересня 2015 року виповнилося 16 років, буде відбуватися за паспортами. Зважаючи на стислі терміни реєстрації, радимо якнайшвидше розпочати процедуру отримання паспортів.
3. Радимо визначитися із спеціальностями та навчальними закладами, до яких плануєте вступати, та ознайомитися з Правилами прийому до обраних Вами ВНЗ. Правила містять перелік конкурсних предметів, з яких вступники подаватимуть сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання.
4. Звертаємо увагу, що навчальні заклади можуть вимагати для участі у конкурсі на однакові спеціальності різний перелік конкурсних предметів, з яких необхідно подавати сертифікат ЗНО.

Детальніше kievtest.org.ua
Контактний телефон гарячої лінії управління освіти і науки з питань ЗНО та ДПА 2-27-36

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия