Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Прокуратура вирішила покарати ЧАЕС за труби

Працівниками Чорнобильського відділу Броварської місцевої прокуратури зареєстровано кримінальне провадження за фактом службової недбалості з боку посадовців державного спеціалізованого підприємства «Чорнобильська АЕС», якими здійснюється обслуговування об’єктів Чорнобильської...

Демонтовані на ЧАЕС труби

Працівниками Чорнобильського відділу Броварської місцевої прокуратури зареєстровано кримінальне провадження за фактом службової недбалості з боку посадовців державного спеціалізованого підприємства «Чорнобильська АЕС», якими здійснюється обслуговування об’єктів Чорнобильської атомної електростанції в межах зони відчуження.

Зокрема, в результаті розпочатого лише 29.12.2015 заповнення водою та запуску системи теплопостачання приміщень станції, які проводились за мінусових температурних значень повітря, спричинено руйнування значної частини систем теплопостачання та завдано істотної шкоди державним інтересам.

Розпочато досудове розслідування та вживаються заходи до встановлення винних осіб та дійсного розміру шкоди, спричиненої державному підприємству.

Начальник Чорнобильського відділу
Броварської місцевої прокуратури
Київської області С. Грабар

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: