Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Привітання від діток в ДШМ

16 січня 2016 року Дитяча школа мистецтв Славутича привітала всіх славутичан з Новим роком та Різдвом Христовим! На сцені концертної зали відбувся концерт вокально-хорового відділення ДШМ за участю зразкового хору «Дзвони сонця», вокальних ансамблів «Веселі зірочки» і «Струмок»...

 

16 січня 2016 року Дитяча школа мистецтв Славутича привітала всіх славутичан з Новим роком та Різдвом Христовим!

На сцені концертної зали відбувся концерт вокально-хорового відділення ДШМ за участю зразкового хору «Дзвони сонця», вокальних ансамблів «Веселі зірочки» і «Струмок» , окремих солістів (керівники О.О. Фадєєва, М.М. Нітченко, А.В. Середицька) та народної капели «Натхнення» (керівник Д.В. Приходчук). Слухачам було подаровано чудові різдвяні колядки, щедрівки та пісні про чудову зимню пору.

 

17 січня , в завершення зимових свят та проведених заходів до них, зразковий театральний колектив ДШМ «Імпровізація» (керівник Т.О. Дружкова) Дитячої школи мистецтв Славутича подарував маленьким глядачам літературно-музичну композицію за казкою Е. Гофмана «Лускунчик» та сцени з ляльково-естрадної вистави «Нереально фантастична прогулянка». За відгуками глядачів, вистава дуже сподобалась та викликала бурю позитивних емоцій.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: