Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Новини із засідання центру допомоги

19 січня у залі засідань виконкому відбулося засідання центру допомоги учасникам АТО членам їх сімей та членам сімей загиблих військовослужбовців, які брали участь у проведенні АТО. Як повідомила директор ЦСССДМ Божок А.І. діти із сімей мобілізованих військовослужбовців та...

 
19 січня у залі засідань виконкому відбулося засідання центру допомоги учасникам АТО членам їх сімей та членам сімей загиблих військовослужбовців, які брали участь у проведенні АТО.

Як повідомила директор ЦСССДМ Божок А.І. діти із сімей мобілізованих військовослужбовців та учасників АТО отримали подарунки.

У березні-квітні учасники АТО зможуть отримати санаторно-курортне лікування в санаторії «Остреч» м. Мена Чернігівської області та пройти психологічну реабілітацію.

Прийнято рішення виконкому Славутицької міської ради про надання адресної матеріальної допомоги військовослужбовцям нашого міста. Всі захисники, що звернулися за матеріальною допомогою до обласної служби у справах дітей та сім’ї, отримали в минулому році матеріальну допомогу.

Мобілізовані славутичани, що перебували на обліку у міському Центрі зайнятості працевлаштовані.
Розглядалося питання виділення земельних ділянок учасникам АТО.

Постійно учасники громадської організації «Славутицьке об’єднання ветеранів АТО та учасників бойових дій» присутні на засіданні Центру.

У місті зареєстровано 151 переселенець, з них – 26 дітей.

Відділ інформації
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: