Завантаження ...

Новорічне свято для людей поважного віку

Новорічні свята – це казковий час, і завжди приємно долучитися до здійснення мрій тих, хто потребує підтримки та потреби в спілкуванні. 12 січня 2016 року в Соціально-психологічному центрі організували та провели Новорічне свято для людей літнього віку в рамках програми...

 

Новорічні свята – це казковий час, і завжди приємно долучитися до здійснення мрій тих, хто потребує підтримки та потреби в спілкуванні. 12 січня 2016 року в Соціально-психологічному центрі соціальні педагоги Боровик А.М. та Олекса І.С. організували та провели Новорічне свято для людей літнього віку в рамках програми «Наша старість – тільки в радість».

На початку заходу директор центру Одиниця В.В. привітав всіх присутніх з Новим роком, побажав здоров’я, благополуччя і миру.

А далі розпочалась новорічна святкова програма. У затишному, святково прикрашеному залі, люди співали пісні своєї молодості, читали вірші-привітання, брали участь у цікавих конкурсах та іграх. Всі, хто прийшов в костюмах, представили своїх героїв. Тут була і «Червона шапочка», яка принесла цілий кошик пиріжків, якими поласували всі присутні; і жінки, які мали костюми «Ночі» та «Сніжинок». Протягом всього свята підбадьорював всіх веселими нотками баяну Л.І. Купрій.

Найактивніших учасників програми (Н.Ф. Кайгородову, Т.В. Чужикову, А.П. Сбитневу) нагородили почесними грамотами. Святкова програма продовжилась чаюванням, під час якого знову ж звучали застільні пісні та частівки. Будемо сподіватися, що це свято надасть учасникам програми «Наша старість – тільки в радість!» життєвих сил та оптимізму на весь рік.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия