Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

День Святого Миколая у СПЦ

День Святого Миколая - це найбажаніший день у році для дітлахів. Напередодні свята діти пишуть до нього листи зі своїми побажаннями і вкидають їх у поштову скриньку або кладуть за вікно і моляться до нього, просячи передусім здоров’я собі та батькам. У день перед святом згадують...


День Святого Миколая - це найбажаніший день у році для дітлахів. Напередодні свята діти пишуть до нього листи зі своїми побажаннями і вкидають їх у поштову скриньку або кладуть за вікно і моляться до нього, просячи передусім здоров’я собі та батькам.

У день перед святом згадують всі свої добрі і не зовсім добрі вчинки, зважують: чого більше. Чи буде подарунок, а чи, можливо, різка? Бо чемні діточки обов'язково знайдуть під подушкою подарунок, а неслухняні – прутик. Ця різочка є своєрідним попередженням дитині, що час задуматися над своєю поведінкою і виправитися.

17 грудня 2015 року в Соціально-психологічному центрі соціальні педагоги Алла Боровик та Ірина Олекса провели пізнавально-розважальну програму до Дня Святого Миколая. У заході приймали участь діти учасників АТО і переселенців.

Ми разом з дітьми пригадали історію виникнення свята, розповідали цікаві легенди про Миколая та його гарні вчинки, які він робив людям. Особливим подарунком для дітей стало частування в ресторані «Таллінн», за яке ми щиро вдячні його директору Володимиру Волкову.

Приємно було спілкуватися з дітьми, поділяти їхній чудовий настрій та щиру радість. Сподіваємося, що організоване свято сподобалося дітям і запам’яталося надовго.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: