Завантаження ...

Диво в Славутичі: грабіжники повернули прикраси, викрадені від чудотворної ікони Богородиці «Всецариця»

Про крадіжку, яка сталася в ніч на суботу, 12 грудня, повідомив настоятель Іллінського храмового комплексу в м.Славутич протоієрей Іоанн Шепіда. На своїй сторінці в фейсбук він написав, що «зловмисник чи зловмисники пробралися в храм в ім’я архістратига Михаїла та....

 
Про крадіжку, яка сталася в ніч на суботу, 12 грудня, повідомив настоятель Іллінського храмового комплексу в м.Славутич протоієрей Іоанн Шепіда.

На своїй сторінці в фейсбук він написав, що «зловмисник чи зловмисники пробралися в храм в ім’я архістратига Михаїла та, розбивши скло біля чудотворного образу Пресвятої Богородиці «Всецариця», викрали золоті та срібні прикраси, які вдячні парафіяни приносили в дар Божій Матері за допомогу та зцілення».

Священик попросив молитов, щоб Господь укріпив вірян з християнським смиренням пережити цю подію та напоумив людей, які звершили цей великий гріх, покаятися і повернути Богородиці те, що їм не належить.

І ось, 14 грудня, коли в Україні вшановують учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, стало відомо про те, що зловмисники повернули викрадені речі «шляхом підкидання».

«Вкотре пересвідчуюсь, що наші молитви не залишаються не почутими, і Богородиця не забуває про нас, — поділився радістю о.Іоанн Шепіда. — Радію з того, що Господь, молитвами Пресвятої Владичиці, умудрив людей, яких диявол спокушав звершити великий гріх, і вони, зрозумівши всю хибність цього вчинку, знайшли в собі сили повернути святині вдячні подарунки. Сподіваюсь, що Господь, за посередництва Богородиці, приведе їх до покаяння, яке, в свою чергу, відкриє їм двері блаженної вічності.

Хто б не були ці люди, щиро дякую їм за цей мужній вчинок.

Пресвята Богородице, спаси нас!»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия