Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Хворий чоловік намагався прорватися через кордон

16 травня, по-обіді до міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Славутич» під’їхав легковий автомобіль «ПЕЖО». Водій авто одразу привернув увагу прикордонного наряду своєю неадекватною поведінкою, бо почав нецензурною лайкою вимагаючи негайно пропустити його через держкордон.

 
16 травня, по-обіді до міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Славутич» під’їхав легковий автомобіль «ПЕЖО».

Водій авто одразу привернув увагу прикордонного наряду своєю неадекватною поведінкою, бо відкривши вікно почав нецензурною лайкою вимагаючи негайно пропустити його через держкордон на територію Республіки Білорусь.

Після цього, не зважаючи на заборону та застосування пристрою для примусової зупинки, автомобіль почав рухатись на територію пункту пропуску, де наскочивши на другий пристрій зупинився та був заблокований «Групою реагування».

Під час затримання порушника прикордонним нарядом він чинив фізичний опір, тому на нього вдягнули металеві браслети. Під час затримання і в подальшому у затриманого спостерігались ознаки девіантної поведінки, а саме: неприхована агресія, піна з роту, погрози в бік прикордонників щодо застосування сили, незрозумілі, випадкові слова, нецензурна лексика. Після перевірки документів затриманого встановлено, що порушником є 48-річний житель м. Славутич.

Викликані до пункту пропуску лікарі швидкої допомоги доправили затриманого до Психоневрологічного диспансеру, де фахівцями йому встановлено попередній діагноз – шизофренія.
Автомобіль, на якому хворий чоловік намагався порушити кордон, за допомогою евакуатора у супроводі екіпажу ДАІ доправлено до штрафного майданчика.

Помічник начальника прикордонного загону — начальник прес-служби підполковник О.В.Дудко

По материалам http://www.gorod.cn.ua/

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: