Завантаження ...

Одеські театрали в гостях у славутицьких дітлахів

31 жовтня Дитяча школа мистецтв м. Славутича нагадувала дивовижну театральну країну, де вирували справжні сценічні пристрасті. Кожен, хто завітав на зустріч із захоплюючим світом театрального дійства, поринув у атмосферу чарівних перевтілень, де музичність, образність...

 

31 жовтня Дитяча школа мистецтв м. Славутича нагадувала дивовижну театральну країну, де вирували справжні сценічні пристрасті. Кожен, хто завітав на зустріч із захоплюючим світом театрального дійства, поринув у атмосферу чарівних перевтілень, де музичність, образність, гармонійне поєднання рухів, жестів, реплік подарували незабутні емоції славутицьким театралам.

В цей день гостем ДШМ була Одеська дитяча театральна школа. В програмі виступу представлені сцени з мюзиклу Л.Барта «Пригоди Олівера Твіста» (за мотивами роману Ч. Діккенса), фрагменти вистави К. Драгунського «Всі хлопчаки дурні» та інсценізація повісті М. Уільямса «Плюшевий кролик».

Юні актори за дві години змогли переконати глядачів, що найголовніше в житті-любов, дружба, щире серце та добрі справи – саме про це говорили, співали, грали, імпровізуали юні автор. Адже наше життя – суцільний театр, де дійство відбувається вже не на сцені… І тільки від нас залежить, яким буде фінал.

Щиро вдячні нашим друзям з Одеси, і особисто директору Одеської дитячої театральної школи Ткач Олені Борисівні, за чудове свято з величною назвою – Театр.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия