Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Дитяча самоврядна організація "ВЕСЕЛКА" - сім кроків до успіху!

У середу, 15 жовтня, п'ятикласники Славутича зробили перший крок - офіційно увійшли до складу Координаційної ради Дитячої самоврядної організації "ВЕСЕЛКА". Але по-порядку. Зранку у День захисника України та День Українського козацтва весела дружна компанія веселкарів разом із...

 

У середу, 15 жовтня, п'ятикласники Славутича зробили перший крок - офіційно увійшли до складу Координаційної ради Дитячої самоврядної організації "ВЕСЕЛКА".

Але по-порядку. Зранку у День захисника України та День Українського козацтва весела дружна компанія веселкарів разом із координатором Богданою Кидибою та культорганізатором Палацу Надією Трушковою, відправилися до древнього селища Любеч. Там всіх чекала тепла зустріч та кава-брейк із Молодіжною радою Любеча.

Всі пригостилися справжнім козацьким кулішем.
Далі розпочався квест, у ході якого маленьким лідедерам вдалося познайомитися із стародавніми пам'ятками та довелося згуртуватися для виконання завдань - згадати історію України, народний фольклор та порозумітися. Потрапивши на центральну площу, всі пригостилися справжнім козацьким кулішем.

Фінальною зупинкою стала Замкова гора, де завершився квест і відбулася урочиста посвята. П'ятикласники отримали значки та пообіцяли бути гідними лідерами. З піснями відправилися до Славутича, згадавши наостанок головний девіз організації: "Веселка - сім кроків до успіху!".

Вітаємо нову Координаційну раду! успіхів та натхнення у роботі!

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: