Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Опозиційний блок» Київщини представив кандидатів до обласної ради

У суботу, 26 вересня, відбулися ІІІ Збори Регіональної організації Політичної партії «Опозиційний блок» у Київській області. Близько сотні делегатів з усієї області підтвердили наміри взяти участь у місцевих виборах на всіх 85-ти виборчих округах регіону, а також...

 

У суботу, 26 вересня, відбулися ІІІ Збори Регіональної організації Політичної партії «Опозиційний блок» у Київській області. Близько сотні делегатів з усієї області підтвердили наміри взяти участь у місцевих виборах на всіх 85-ти виборчих округах регіону, а також оголосили список кандидатів у депутати Київської облради.

У Зборах взяли участь голова фракції «Опозиційного блоку» у Верховній Раді Юрій Бойко та керівник Київського обласного осередку «Опозиційного блоку» Олександр Качний.

«Наша політична сила – єдина, що із самого початку займала конструктивну позицію: працювала і керувалась інтересами виборців. Парламент, який зібрався, влада, яка прийшла, вони здебільшого вдовольняють власні політичні амбіції. Якщо брати парламент і правлячу коаліцію – вони жодного дня не працювали для виборців», – сказав Юрій Бойко на засіданні зборів.

Голова фракції «Опозиційного блоку» підкреслив, що влада не звертає уваги на реальні проблеми, які турбують людей. Зокрема зупинення воєнних дій в Донбасі, значне зростання цін і тарифів, проведення реальної індексації доходів громадян. Політик нагадав, що у передостанній сесійний тиждень на розгляд парламенту було внесено 129 законопроектів, із них тільки 20, пов’язаних з економікою. Також Верховна Рада не розглянула жодного законопроекту щодо реалізації Мінських угод. «Жодної мирної ініціативи з парламенту не вийшло, а це перше питання, яке турбує людей», – наголосив він.

На порядку денному зборів стояли питання про першочергові завдання регіональної партійної організації з проведення виборчої кампанії в Київській області, про висування кандидатів від політичної сили у депутати Київської обласної ради, про надання політраді регіональної організації політичної партії «Опозиційний блок» у Київській області повноважень щодо прийняття рішень, пов'язаних з підготовкою та проведенням місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Також були внесені зміни до складу політичної ради регіональної організації.

«Ці вибори для нас – вкрай важливі. У першу чергу тому, що вони створять фундамент для майбутньої політичної боротьби. На наступних парламентських виборах ми будемо боротися за більшість у Верховній Раді. А на виборах голови держави – за посаду президента», – резюмував Олександр Качний на засіданні партійних зборів.

Тетяна КОЖЕВНІКОВА
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: