Завантаження ...

Славутичане отримують у 5,5 разів більше «мінімалки» - статистика

За даними Головного управління статистики в Київській області, на підприємствах, в установах та організаціях, їх відокремлених підрозділах (надалі – підприємства) із чисельністю найманих працівників 10 і більше, середньооблікова кількість штатних працівників у січні–червні...

 
За даними Головного управління статистики в Київській області, на підприємствах, в установах та організаціях, їх відокремлених підрозділах (надалі – підприємства) із чисельністю найманих працівників 10 і більше, середньооблікова кількість штатних працівників у січні–червні 2015 року становила 8 тис. осіб.

Середньомісячна номінальна заробітна плата штатного працівника підприємств міста Славутич за січень–червень 2015 року становила 6726 грн, що в 5,5 рази вище мінімальної заробітної плати для працездатної особи (1218 грн).

У порівнянні з відповідним періодом минулого року середньомісячна заробітна плата штатного працівника зросла на 8,8%. Серед районів та міст області за рівнем оплати праці місто Славутич займало 1-е місце.

Заробітна плата в місті була в 1,7 рази вище за середній розмір по області (3794 грн).
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия