Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Творчість славутичанки - у книзі рекордів України

Нещодавно учениця 11-Б класу ЗОШ №3 Сусана Манукян отримала Диплом учасника рекорду України. Шлях до цього високого творчого визнання йшов через її участь у Конкурсі-фестивалі дитячих малюнків «Омріяна Україна очима дітей». Започаткування цього щорічного конкурсу було...

Сусана Манукян
Нещодавно учениця 11-Б класу ЗОШ №3 Сусана Манукян отримала Диплом учасника рекорду України.

Шлях до цього високого творчого визнання йшов через її участь у Конкурсі-фестивалі дитячих малюнків «Омріяна Україна очима дітей». Започаткування цього щорічного конкурсу було ініційовано у 2014 році благодійним фондом «Омріяна Країна» за підтримки Міністерства культури України. У 2015 році цей щорічний фестиваль проходив з особливим розмахом. Прийом малюнків тривав з квітня по липень. Загалом отримано до 1500 робіт з усіх областей України.

Намалювала свій малюнок на конкурс і славутицька школярка Сусана Манукян. Треба сказати, що ця творча дівчинка любить малювати з дитинства. Коли вона бере в руки пензлик та бачить фарби, зразу ж народжується фантазія, створюються яскраві образи. Саме це і допомогло дівчині здобути перемогу. Її малюнок був відзначений авторитетним журі на чолі з всесвітньо відомим художником Джамалем Бадваном.

Авторів найкращих малюнків, в тому числі і Сусану, запросили до Києва на урочистості з нагоди Дня прапора України.

А далі було найцікавіше - 30 призерів разом і одночасно створили найбільшу картину з образом майбутньої, омріяної України. Розмір картини: ширина 7 метрів, а висота – 2 метри! Картина створена за мотивами малюнків, отриманих на цей конкурс-фестиваль. В ній гармонійно поєдналися образи минулого і майбутнього, національні символи та обереги. Це образ майбутнього, який хочуть бачити діти, це мрія, яка рано чи пізно має стати реальністю.

Відтак, дитячі мрії допомагають українському суспільству пережити скрутні часи.

Диплом, вручений школярці, підтверджує факт реєстрації досягнення, як рекорду України і виступає свідченням загального визнання.

Нехай це перше визнання окриляє нашу юну славутичанку на подальші перемоги в житті!

Любива Людмила
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: