Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Перестало битися серце Володимира Ходька

На 64-му році життя перестало битися серце Ходька Володимира Івановича – директора Славутицького міського центру зайнятості. Народився Володимир Іванович 20 січня 1951 року у селі Обмачево Бахмацького району Чернігівської області. В юні роки сформувалися основні риси...

Володимир Ходько
На 64-му році життя перестало битися серце Ходька Володимира Івановича – директора Славутицького міського центру зайнятості.

Народився Володимир Іванович 20 січня 1951 року у селі Обмачево Бахмацького району Чернігівської області. В юні роки сформувалися основні риси його характеру – любов до рідного краю, працелюбність, людяність, допитливий розум.

Трудову діяльність розпочав у 1971 році на Саранському електроламповому заводі після закінчення Конотопського індустріального технікуму.

В 1993 році отримав вищу освіту за спеціальністю економіка та соціологія праці, закінчивши навчання в Академії праці та соціальних відносин.

У 1990 році очолив Славутицьке бюро по працевлаштуванню, а з березня 1991 року – директор міського центру зайнятості. Ходько В.І. був одним із тих, хто був у витоків формування та побудови служби зайнятості м. Славутича. Під його безпосереднім керівництвом створений сучасний, висококваліфікований центр зайнятості.

Володимир Іванович був всебічно обдарованою людиною, любив творчість, писав вірші, у повсякденному житті займав активну громадську позицію. Входив до складу Громадської Ради з розвитку міста. Мав теплі дружні стосунки з колегами по роботі.

Чесний, порядний, чуйний товариш, завжди готовий допомогти, він любив і шанував свою родину.
За свою сумлінну працю Володимир Іванович був нагороджений Почесною грамотою Кабінету Міністрів України, Почесною грамотою Міністерства праці та соціальної політики України, почесним пам’ятним знаком «За сумлінну працю».

Виконавчий комітет Славутицької міської ради, депутатський корпус, друзі та колеги висловлюють глибоке співчуття рідним та близьким Володимира Івановича, сумують разом з ними.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: