Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Перемога над цінами! Вигідні пропозиції від CHEVROLET

ПАТ «Чернігів-Авто», офіційний дилер Chevrolet в Україні, оголошує про старт спеціальної програми, в рамках якої почали діяти акційні ціни на обмежений склад популярних моделей бренду Chevrolet. Вигода при покупці 7-місного кросовера Chevrolet CAPTIVA з повним приводом складає 52 000 грн.

ПАТ «Чернігів-Авто» офіційний дилер Chevrolet в Україні, оголошує про старт спеціальної програми, в рамках якої почали діяти акційні ціни на обмежений склад популярних моделей бренду Chevrolet.
Вигода при покупці 7-місного кросовера Chevrolet CAPTIVA з повним приводом складає 52 000 грн., що, з урахуванням поточного курсу гривні до долара США, еквівалентно 2000 у.о.

Більше потужності. Більше практичності. Більше цілеспрямованості.

Ласкаво просимо в прекрасний світ Captiva! Позашляховик з зовнішнім виглядом, про який Ви мріяли, і універсальністю, якої Ви потребуєте. Стрімкий силует кузова, оновленого спереду і ззаду, поєднує в собі непідвладну часу елегантність, оптимальну потужність і цілеспрямованість. Висока практичність і багатофункціональність цього 7-місцевого автомобіля гарантують максимальну готовність до будь-яких життєвих ситуацій. Він ідеальний і для перевезення речей, і для щоденного використання великою родиною, і для тривалих подорожей, і для поїздок за місто. Абсолютно універсальний автомобіль!

 

Нестабільна ситуація в країні змушує автомобільні компанії гнучко реагувати на зміну курсу, що, відповідно, відображається і на кінцевій вартості автомобіля. Розуміючи це і піклуючись про наших клієнтів, ми намагаємося йти назустріч їхнім бажанням і адаптуватися під їх можливості, у зв'язку з чим вигода клієнта змінюється пропорційно можливій зміні вартості автомобіля.

Також нагадуємо, що в салоні Чернігів-авто офіційного дилера Chevrolet продовжує діяти спеціальна ціна на модель ORLANDO.

Новий 7-місний Chevrolet Orlando. Ніколи раніше практичність не виглядала настільки гідно.

• Яскравість і багатофункціональність: Orlando додав натхненності сегменту мінівенів
• Зовнішність кросовера і універсальність 7-місного мінівена
• Для сімей, що прагнуть неординарності
• Комфорт і безпека для всіх

Chevrolet Orlando є справжнім сімейним автомобілем на всі випадки життя, оскільки його відрізняє практичність, про що говорить наявність семи посадочних місць в будь-якій комплектації, а також універсальність інтер'єру і значний простір для перевезення вантажів.
Познайомтесь із новим мінівеном Orlando у автосалоні «Чернігів-Авто» і Ви остаточно переконаєтесь у головній ідеології Chevrolet - бути кращою пропозицією в сегменті по співвідношенню ціна / якість!


 

Поспішайте придбати автомобіль Captiva та Orlando за привабливою ціною,кількість автомобілів обмежена. Детальніше про умови акції, комплектації і ціни Ви можете дізнатися на сайті www.chevrolet.ua.

Чекаємо Вас в автосалоні ПАТ «Чернігів-Авто», м. Чернігів, пр-т. Миру, 231, тел.. (04622) 5-61-90; 5-61-86

Для інформації: З питань і коментарів, а також для отримання фотографій та відеоматеріалів, будь ласка, звертайтеся до ТОВ «Дженерал Авто Груп» у відділ реклами та зв'язків з громадськістю: тел. (044) 201-15-89. Публікація і розповсюдження змісту прес-релізу обов'язково з посиланням на джерело.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: