Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Новопризначений прокурор закликав громадян повідомляти про відомі факти корупції

Прокурор Київської області Євген Бондаренко закликає усіх громадян, які мають інформацію про корупційні дії посадовців, повідомляти про такі факти за телефоном «гарячої лінії» прокуратури – (044) 286-66-12 або на електронну скриньку antikor.kievoblprok@gmail.com Також для громадян діє телефон «гарячої лінії»

Євген Бондаренко
Прокурор Київської області Євген Бондаренко закликає усіх громадян, які мають інформацію про корупційні дії посадовців, повідомляти про такі факти за телефоном «гарячої лінії» прокуратури – (044) 286-66-12 або на електронну скриньку antikor.kievoblprok@gmail.com

Також для громадян діє телефон «гарячої лінії» для повідомлення про корупційні правопорушення з боку працівників прокуратури – (044) 286-24-58, а також поштова скринька korrupcia.kyivobl@gp.gov.ua

«Ми проаналізували кількість перегляду сторінки прокуратури області та кількість телефонних дзвінків, які надійшли на «гарячу лінію». І маємо невтішні результати – громадяни неактивно співпрацюють з правоохоронцями. Тож я закликаю громадян негайно повідомляти органи прокуратури про відомі факти корупції», – повідомив Є. Бондаренко.

Очільник відомства наголосив, що жодне звернення не залишиться без уваги і на кожне виявлене правопорушення буде внесено відповідне до чинного законодавства реагування. Наостанок прокурор зазначив, що боротьба з корупцією стане більш ефективнішою, якщо буде підтримка громадськості та її довіра до органів прокуратури.


А. КОТЯШ,
прокурор м. Славутич,
радник юстиції

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: