Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

4-річний Ігор чекає на допомогу

Заморін Ігор Заморін Ігор всі свої 4 рочки бореться з діагнозом: дитячий церебральний параліч (ДЦП), атонічесно-астатична форма, псевдобульбарний синдром; сенсомоторна алалія; моторна дісцікуляція. Це форма ДЦП, що пов'язана з різними порушеннями рухливості...

 
Хлопчику потрібно подолати ДЦП

Заморін Ігор Заморін Ігор всі свої 4 рочки бореться з діагнозом: дитячий церебральний параліч (ДЦП), атонічесно-астатична форма, псевдобульбарний синдром; сенсомоторна алалія; моторна дісцікуляція. Це форма ДЦП, що пов'язана з різними порушеннями рухливості, викликана аномаліями розвитку головного мозку до народження, виникає при ураженні мозочка, що відповідає за вестибулярні навики.

Через хворобу хлопчик не може розмовляти, бігати з іншими дітками та самостійно їсти.

Лікарі пов'язують такий стан у дитини з тим, що мама малюка під час вагітності перенесла операцію під загальним наркозом.

Кожні три місяці хлопчик проходить курс реабілітації в Неврологічній клініці. Вже був пройдений курс транскраніальної мікрополярізаціі за індивідуальною схемою, курс логопедичного масажу, курс занять з корекційним педагогом, корекційна програма "Можечкова стимуляція", курс медикамітозної терапії. Дитини потрібно їх продовжувати, але родині важко назбирати необхідні 10 тисяч на продовження лікування, тому вони просять допомоги у небайдужих.

Реквізити для допомоги:
ПриватБанк № картки - 4149 4978 1163 3512
Заморина Олена Ігорівна.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: